Libor Voncina nieuwe CEO bij BASE

Door: Koninklijke Kpn N.v. (mediavoorlichting)  15-11-2006
Trefwoorden: Personalia

Libor Voncina (43) is met ingang van vandaag benoemd tot nieuwe CEO van KPN’s Belgische mobiele dochter BASE. Voncina, voorheen werkzaam bij Telekom Slovenija, wordt verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur van BASE in België en voor de verdere implementatie van de BASE challenger strategie in de Belgische markt. Hij zal rapporteren aan Stan Miller, in de Raad van Bestuur van KPN belast met de mobiele en internationale challenger activiteiten, die als bestuursvoorzitter van BASE actief betrokken blijft bij de Belgische onderneming.

Libor Voncina, die de Sloveense nationaliteit heeft, bekleedde hiervoor de functie van CEO bij Telekom Slovenija. De afgelopen twee jaar heeft Voncina dat bedrijf klaargestoomd voor aanhoudende en winstgevende groei.
Daarvoor bekleedde Voncina senior management functies in Brussel, waaronder die van Vice President Services EMEA voor Avaya en van COO EMEA voor Lucent Technologies Enterprise Networks. Voorts heeft hij management functies bekleed in sales, marketing en operations voor bedrijven als IBM en Intertrade ITS

Trefwoorden: Personalia

Contact Koninklijke Kpn N.v. (mediavoorlichting)

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share