Koninklijke Schouwburg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Korte Voorhout 3 , 2511 CW 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Koninklijke Schouwburg

Midden in Den Haag, in het bruisende centrum van de stad staat één van de toonaangevende schouwburgen van Nederland. Een zeer modern theater in een klassiek huis. Met achter die ronde gevel uit 1766 twee intieme zalen en een aantal prachtige klassieke foyers. Hier kan iedereen genieten van een mooie avond theater!

De belangrijkste (inter)nationale gezelschappen
De Koninklijke Schouwburg is de vaste basis van het Nationale Toneel. Ook ziet u in de Grote Zaal van de Koninklijke Schouwburg de belangrijkste toneelgezelschappen uit Nederland, Vlaanderen en - steeds vaker - landen als Engeland, Frankrijk, Duitsland en zelfs Rusland. Ook ontvangen wij elk jaar het internationale Crossing Border Festival.

Een schouwburg voor iedereen
Natuurlijk bieden we u meer dan alleen toneelvoorstellingen. We brengen veel muziek, van opera tot theaterconcert. We brengen u de grote cabaretiers. En minstens één keer per maand staat er een leuke familievoorstelling op het programma. Leuk voor de kinderen, ouders én opa's en oma's. Jong talent vindt zijn weg in Het Paradijs. Het zoldertheater van de Koninklijke Schouwburg. Dé plek in Den Haag om Haagse, Nederlandse en internationale theatermakers van de toekomst te ontmoeten.

Wij zetten ons graag voor u in, met hoofd en hart.
Van harte welkom in onze schouwburg.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Za
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

05-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/KoninklijkeSchouwburgDenHaag

Categorieën: Music Venues

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van 's-Gravenhage Zuid-Holland

Is Koninklijke Schouwburg in Korte Voorhout 3, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2511 CW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Voorstellingen diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Voorstellingen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2511 CW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823456]