Koot Advocatuur & Mediation

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Raamweg 7 , 2596 HL 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail

Over Koot Advocatuur & Mediation

Koot advocatuur & mediation biedt toegankelijke, deskundige rechtshulp op het gebied van arbeidsrecht, ambtenarenrecht, sociaal zekerheidsrecht en personen- en familierecht. Maatwerk tegen een reëel tarief is hierbij het uitgangspunt. Samen met de cliënt wordt de zaak geanalyseerd. In nauw overleg met u wordt bepaald welke stappen moeten worden ondernomen. Het kan zijn dat een procedure onvermijdelijk is, maar soms zijn er andere - minder tijdrovende en kostbare - oplossingen mogelijk. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan mediation. Omdat u een helder inzicht krijgt in de kosten, de kansen en de risico's bent u in staat om een weloverwogen beslissing te nemen.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Koot Advocatuur & Mediation in Raamweg 7, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2596 HL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2596 HL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822409]