Kortekaas Marga & Heetkamp Kirsten Verloskundigenpraktijk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoefbladlaan 90 , 2555 EJ 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail

Over Kortekaas Marga & Heetkamp Kirsten Verloskundigenpraktijk

In onze verloskundigenpraktijk kun je terecht vanaf het moment dat je een kinderwens hebt tot en met de nazorg. Wij leveren begeleiding van de zwangerschap en bevalling, maar we komen ook thuis bij je langs als je al bevallen bent.

Wij houden spreekuur op de volgende locaties:
- Hoefbladlaan 90
- Akeleistraat 35M
- Goudenregenplein 12
- Loosduinse Hoofdstraat 3-15
- Sportlaan 600 (HagaZiekenhuis)
- Kaapstraat 84
- Leyweg 275 (Haagziekenhuis, route J3.1)

Ons team bestaat uit 5 ervaren verloskundigen.
Marga en Kirsten zijn de vaste spil in de praktijk. Marga werkt al 33 jaar als verloskundige en we werken al sinds 2007 samen. Bewust hebben wij voor een kleine praktijk gekozen omdat wij het prettig vinden om ruim tijd te kunnen nemen voor onze cliënten op het spreekuur, tijdens de bevalling en bij de kraambedcontroles.

Omdat wij veel waarde hechten aan kennisvermeerdering in de verloskunde hebben zowel Marga als Kirsten de Masteropleiding Verloskunde aan de Universiteit van Amsterdam gevolgd. Kirsten doet inmiddels promotieonderzoek in de verloskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarnaast vinden wij zorginnovatie in de verloskunde heel belangrijk. Marga is projectleider van de werkgroep 'Gezamenlijke intake, risicoselectie en gezamenlijk toewijzen casemanager' binnen de samenwerking 1e lijns verloskunde en het HagaZiekenhuis Sportlaan/Leyweg.

Aangezien wij 365 dagen per jaar, 24 uur per dag beschikbaar moeten zijn, werken Sabina, Frouke en Zehra met ons mee. Samen zorgen wij ervoor dat de praktijk altijd optimaal bemand is.

We hopen je graag te ontmoeten voor een kinderwens consult, zwangerschap of (wanneer je bij de gynaecoloog onder controle bent) voor de kraamvisites.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Verloskundigen.Den.Haag

Categorieën: Obstetricians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kortekaas Marga & Heetkamp Kirsten Verloskundigenpraktijk in Hoefbladlaan 90, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2555 EJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2555 EJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823051]