Leegstra NVM Makelaardij

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Regentesselaan 1 , 2562 CL 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail

Over Leegstra NVM Makelaardij

Leegstra NVM Makelaardij is een jong kantoor waarvan de vier medewerkers zich volledig inzetten voor iedere cliënt. Gestart in 1992 met een kantoor aan de Apeldoornselaan, in 2000 verhuisd naar de Laan van Meerdervoort 428 en inmiddels, na een uitdagende verbouwing, per 14 augustus 2012 verhuisd naar een groter kantoor met twee aparte spreekkamers in een schitterend pand op een betere zichtlocatie, namelijk Regentesselaan 1/hoek Laan van Meerdervoort op de grens van de Haagse wijken Duinoord en Regentessekwartier.

Oprichter Paul Leegstra, beëdigd en gecertificeerd makelaar en taxateur o.z., heeft inmiddels al ruim 35 jaar ervaring in alle facetten van de makelaardij. Omdat de veelzijdigheid in de makelaardij ons zo aanspreekt zijn wij niet gespecialiseerd in een bepaalde tak van de makelaardij, maar adviseren en bemiddelen wij bij aan- en verkoop en aan- en verhuur van woningen, winkels, kantoren en andere bedrijfsruimten en verzorgen wij taxaties. Tevens beheren wij ca. 400 woningen en winkels voor particuliere verhuurders en verzorgen wij splitsingen in appartementsrechten. Voor hypotheken verwijzen wij onze cliënten naar Fisher Hypotheken aan de Laan van Meerdervoort waarmee wij goede ervaringen hebben.

Als klein kantoor hebben wij niet al teveel woningen tegelijk in de verkoop of verhuur zodat wij alle vier op de hoogte zijn van de stand van zaken van onze portefeuille en iedere opdracht persoonlijk kunnen begeleiden, vanaf het eerste innamegesprek tot de oplevering en overdracht. In voorkomende gevallen begeleiden wij onderhoud- of renovatiewerkzaamheden vóór verkoop of na aankoop. Hiervoor kunnen wij diverse aannemers aanbevelen die al vele jaren vakkundig en tegen betaalbare prijzen voor ons werken.

Ons belangrijkste doel is een tevreden cliënt.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Real Estate Agents

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Leegstra NVM Makelaardij in Regentesselaan 1, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2562 CL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Verkoop diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Verkoop per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2562 CL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826710]