Tip: Waar kan ik naar de Kerstmis?

Door: Localpoint  17-12-2007
Trefwoorden: Informatie, Websites, Lokaal

Persbericht

Tip: Waar kan ik naar de Kerstmis?

Voorburg, 17 december 2007

Op 24 december wordt de nachtmis traditiegetrouw druk bezocht. Voor iedereen die nog op zoek is naar een nachtmis in de buurt is er nu een unieke mogelijkheid. Op www.localpoint.nl zijn meer dan 1.400 kerken in kaart gebracht. Door een postcode in te voeren worden alle dichtstbijzijnde kerken op een kaart getoond. Vervolgens kan naar de website van elke kerk doorgeklikt worden. Zo vind je niet alleen eenvoudig de dichtstbijzijnde kerk maar kun je ook de aanvangstijden van de nachtmis of andere kerkdiensten opzoeken.


Voor de redactie:
LocalPoint toont de ligging van websites en andere informatie op de kaart en heeft daarmee de meest unieke verzameling van gelocaliseerde informatie van Nederland. De websites van 63.000 bedrijven, verenigingen en instanties worden op de kaart getoond. Dit aantal neemt dagelijks toe. Daarnaast wordt er informatie opgenomen zoals politieberichten, vermiste huisdieren, webcams, uitslagen van de Nationale Postcodeloterij en nog veel meer.

Bij de 'bedrijven' worden in de categorie 'religie' 1.400 kerken getoond met hun bijbehorende website. LocalPoint bestaat sinds 2005 en heeft maandelijks meer dan 50.000 pageviews. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Vernon Donraadt, Managing Director van Localpoint. telefoon 06-28403538 of mail naar [email protected] .

Trefwoorden: Informatie, Kerkdienst, Kerstmis, Localpoint, Lokaal, Religie, Websites,