Loosduinen Verloskundige Praktijk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Loosduinse Hoofdstraat 3 15 , 2552 AA 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail

Over Loosduinen Verloskundige Praktijk

In onze verloskundigenpraktijk kun je terecht vanaf het moment dat je een kinderwens hebt tot en met de nazorg. Wij leveren begeleiding van de zwangerschap en bevalling, maar we komen ook thuis bij je langs als je al bevallen bent.

Ons team bestaat uit 5 ervaren verloskundigen.
Marga en Kirsten zijn de vaste spil in de praktijk. Marga werkt al 32 jaar als verloskundige en we werken al sinds 2007 samen. Bewust hebben wij voor een kleine praktijk gekozen omdat wij het prettig vinden om ruim tijd te kunnen nemen voor onze cliënten op het spreekuur, tijdens de bevalling en bij de kraambedcontroles.

Omdat wij veel waarde hechten aan kennisvermeerdering in de verloskunde hebben zowel Marga als Kirsten de Masteropleiding Verloskunde aan de Universiteit van Amsterdam gevolgd. Kirsten doet inmiddels promotieonderzoek in de verloskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarnaast vinden wij zorginnovatie in de verloskunde heel belangrijk. Marga is projectleider van de werkgroep 'Gezamenlijke intake, risicoselectie en gezamenlijk toewijzen casemanager' binnen de samenwerking 1e lijns verloskunde en het HagaZiekenhuis Sportlaan/Leyweg.

Aangezien wij 365 dagen per jaar, 24 uur per dag beschikbaar moeten zijn, werken Sabina, Frouke en Zehra met ons mee. Samen zorgen wij ervoor dat de praktijk altijd optimaal bemand is.

We hopen je graag te ontmoeten voor een kinderwens consult, zwangerschap of (wanneer je bij de gynaecoloog onder controle bent) voor de kraamvisites.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Obstetricians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Loosduinen Verloskundige Praktijk in Loosduinse Hoofdstraat 3 15, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2552 AA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2552 AA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823201]