Schilderwerken en Onderhoud

Schilderwerken en Onderhoud van M.de Bruin Schilderwerken

Door: M.de Bruin Schilderwerken  07-03-2012
Trefwoorden: Onderhoud, Gratis Offerte, Onroerend Goed

De Bruin schilderwerken is naast alle voorkomende binnen en buiten schilderwerkzaamheden gespecialiseerd in wand en plafond renovatie, afwerking, het aanbrengen van weefsel en vliesbehang, het verhelpen van brand, rook- en waterschade, schimmel en nicotine aanslag aan houtwerk, wanden en plafonds, houtrotreparatie, kleuradvies en materiaalkeuze.

Tevens plaatsen wij scheidingswanden, verlaagde plafonds en voeren kleine verbouwingen uit.Ook maken wij kasten en radiator ombouwen voor u op maat.

Wist u trouwens dat er op dit moment voor woningen ouder dan 15 jaar een speciaal BTW tarief van toepassing is? In plaats van 19% betaalt u slechts 6% BTW. Dit tarief is van toepassing op particuliere huiseigenaren en andere NIET BTW-plichtige partijen en wij kunnen dit alleen handhaven indien u de opdracht rechtstreeks aan ons verstrekt. Ook huizenbezitters en woningbouwverenigingen kunnen hiervan profiteren. Om van de regeling gebruik te maken, dient u een korte verklaring van ouderdom af te geven.

De Bruin schilderwerken werkt voor zowel particulieren als voor bedrijven. Tevens zijn wij werkzaam voor verschillende aannemers; Pontmeyer bouwgroothandel, verenigingen van eigenaren en een aantal scholengemeenschappen.

De Bruin schilderwerken is voornamelijk werkzaam in de regio Zuid Holland. Op alle door ons uitgevoerde werkzaamheden geldt voor binnenschilderwerk een garantietermijn van 4 jaar en voor buitenschilderwerk 2 jaar. U krijgt vooraf een duidelijke gespecificeerde offerte van de werkzaamheden.

Het is ook mogelijk om werkzaamheden uit te laten voeren op basis van regie tegen een vooraf vastgesteld uurtarief.De Bruin schilderwerken geeft ook winterschilder korting namelijk 25 euro per man per dag ( bij bedrijven geldt een korting van 20 euro ). Voorwaarde is wel dat de werkzaamheden minimaal 3 mandagen in beslag nemen.

 

Trefwoorden: Afbouw, Badkamer Plafonds, Binnen Schilderwerk, Buiten Schilderwerk, Geen Voorrijkosten, Gratis Offerte, Houten Deuren, Houten Ramen, Houtrot, Onderhoud, Onderhoud Renovatie, Onroerend Goed, Plaatsen Plafond, Schildersbedrijf, Schilderwerk, Schilderwerk Onderhoud, Verlaagd Plafond

Andere producten en diensten van M.de Bruin Schilderwerken

07-03-2012

Schilderwerk

De Bruin schilderwerken is naast alle voorkomende binnen en buiten schilderwerkzaamheden gespecialiseerd in wand en plafond renovatie, afwerking, het aanbrengen