VAN MOOIE PRINSES NAAR LELIJKE HEKS

Door: Manao  26-01-2009
Trefwoorden: Noord-brabant, Carnaval, Carnavalskleding

Carnavalskleding ruilen
Of het nu gaat om kleding, hoeden, brillen, pruiken, schmink, maskers, make-up, accessoires of zelfs hele praalwagens: op www.ruilen.nl kan alles worden geruild! Richard Henderickx, mede-eigenaar van Ruilen.nl. “Ik hoor vaak van vrienden uit het zuiden van het land, dat ze meerdere jaren achtereen hetzelfde verkleed gaan. Of dat ze nooit meer iets doen met de carnavalspakken van voorgaande jaren waar juist zoveel liefde en energie aan is besteed. Daarom leek mij dit de ideale gelegenheid om een speciale categorie op www.ruilen.nl beschikbaar te stellen.”

Ruilen.nl
Ruilen.nl is in 2007 opgericht en heeft sindsdien bijna negenduizend actieve ruilers. Het gebruik van www.ruilen.nl is gratis en er is geen limiet aan het aantal te plaatsen advertenties. Het gebruiksgemak staat bovenaan: de gebruiker ziet in een oogopslag of er iets van zijn gading bijzit. Iets wat hij wil hebben of iets wat hij juist in de garage of op zolder heeft staan. Naast goederen kunnen ook diensten worden geruild, zoals een carnavalspruik of –pak voor een zelfgebakken appeltaart.

Carnaval 2009
Carnaval vindt dit jaar plaats van 22 tot en met 24 februari. Officieel is het een feest dat gevierd wordt in de dagen voorafgaand aan Aswoensdag, waarmee de vastentijd van veertig dagen aanvangt tot Pasen. Vele liefhebbers gebruiken deze dagen om zich te verkleden en gezellig met elkaar naar carnavalsmuziek te luisteren, te dansen en te drinken. Het carnavalsfeest wordt vooral in Noord-Brabant en Limburg gevierd, maar ook boven de rivieren zijn er genoeg carnavalsverenigingen actief.

Trefwoorden: Carnaval, Carnavalskleding, Noord-brabant, Ruilen

Contact Manao

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share