MCH-Bronovo

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bronovolaan 5 , 2597 AX 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over MCH-Bronovo

Bronovo is een basisziekenhuis met 415 bedden waar patiënt en medewerker centraal staan. We zijn een kwaliteitsziekenhuis, zowel objectief als in de beleving van de patiënt, met een menselijke maat.
Bronovo biedt medisch-specialistische zorg onder verantwoordelijkheid van een breed team van medisch specialisten. Vrijwel alle specialismen worden uitgeoefend. Het ziekenhuis heeft een alliantie met het Leids Universitair Medisch Centrum en fungeert als Teaching Hospital voor medische studenten en co-assistenten. Tevens is er opleiding voor vier specialismen: Heelkunde, Gynaecologie en Obstetrie, Interne Geneeskunde en Klinische Chemie, alsmede opleidingen voor huisartsengeneeskunde, tropengeneeskunde, verpleegkunde en opleidingen voor paramedisch personeel. Bij de zorgverlening streven we naar zorg op maat en naar afstemming van de zorg op die van andere zorgaanbieders, zoals de thuiszorg, huisartsen en verpleeg- en verzorgingshuizen.

Bronovo vormt samen met Verpleeghuis Nebo en Gezondheidscentrum Wassenaar de Stichting Bronovo-Nebo. Capri-Bronovo Hartrevalidatie maakt deel uit van Bronovo.
Kijk voor uitgebreidde informatie en bezoektijden op onze website

Kaart

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hospitals

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is MCH-Bronovo in Bronovolaan 5, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2597 AX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2597 AX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826886]