Mee Zuid-holland Noord

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zichtenburglaan 260 , 2544 EB 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail

Over Mee Zuid-holland Noord

MEE ondersteunt mensen met een beperking zodat zij mee kunnen doen in de samenleving. Wij helpen iedereen (weer) grip op hun leven te krijgen, onder andere door het versterken van de eigen kracht en het vergroten van de zelfredzaamheid. Daarnaast zetten wij onze kennis en ervaring in om de samenleving beter in te richten voor mensen met een beperking. MEE is specialist in het werken voor mensen met een verstandelijke beperking, lichamelijke beperking, chronische ziekte of een vorm van autisme. Mensen die moeilijk leren of niet-aangeboren hersenletsel hebben, kunnen ook bij MEE terecht.

MEE is onafhankelijk en staat naast de cliënt. MEE helpt de eigen kracht te versterken en probeert waar mogelijk het sociale netwerk - familie, vrienden, kennissen, buren - van de cliënt bij de hulp te betrekken. Een van onze sterke punten is het oplossen van moeilijke en ingewikkelde vragen. We werken aan duurzame oplossingen die mensen zelfstandiger maken. Het vergroten van de zelfredzaamheid en de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking staan bij dit alles voorop. MEE zet haar kennis en ervaring in om de samenleving beter in te richten voor mensen met een beperking. Zo maakt MEE meedoen ook echt mogelijk.

Het algemene postadres van MEE Zuid-Holland Noord: Postbus 1088, 2600BB Delft

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/meezhn/
Twitter: https://twitter.com/MEEinformeert

Categorieën: Home Health Care Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Mee Zuid-holland Noord in Zichtenburglaan 260, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2544 EB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2544 EB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3773585]