Meijer & Zoon Loodgietersbedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Perziklaan 19 , 2564 TV 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Meijer & Zoon Loodgietersbedrijf

Loodgietersbedrijf Meijer en Zoon is een dynamisch bedrijf met al meer dan 40 jaar ervaring. Het speerpunt van het bedrijf is het lood en zinkwerk, maar ook voor het onderhoud en de reparatie van uw cv-, gas - en watervoorzieningen, sanitair, dakbedekking en onderhoud en inspectie werkzaamheden bent u hier al even vanzelfsprekend aan het juiste adres. De toegevoegde waarde zit 'm in het comfort, het design en de sfeer die we u kunnen bieden. We hanteren een individuele aanpak die we al naar gelang uw smaak en stijl creatief gestalte geven. Deze methode leidt altijd tot een geavanceerd resultaat in exact de vorm die u wenst. Bovendien kunnen er door de korte communicatielijnen geen misverstanden ontstaan. En de adviezen en de service krijgt u er gratis bij.

Loodgietersbedrijf Meijer & Zoon is een familiebedrijf dat wordt gerund door de 2e generatie en is opgericht in 1978 door de huidige directeur Jan Meijer en zijn vader. In 1978 zijn wij begonnen in een pand aan het Zieken te Den Haag. In 1995 heeft het bedrijf besloten te verhuizen i.v.m. de ruimte zijn ze verhuisd naar het huidige pand dat gelegen is in de 2e van Blankenburgstraat te Den Haag. In 2004 is besloten het bedrijf verder uit te breiden wat resulteerde in een nieuw pand aan de Margreta van Hennebergweg te Den Haag. In 2007 is het bedrijf gestart met een nieuwe dienst, het onderhouden en inspecteren van hellende daken en dakgoten.

Loodgietersbedrijf Meijer en Zoon is een bedrijf met bijna 30 jaar ervaring. De werkzaamheden die Loodgietersbedrijf Meijer en Zoon voor u kan uitvoeren:

Loodwerkzaamheden

Zinkwerkzaamheden

Koperwerkzaamheden

Pannenbedekking

Leienbedekking

Dak- en gootinspecties

Dakbedekkingwerkzaamheden

CV installaties

Gas- en waterinstallaties

Rioleringswerk / reiniging

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Heating

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van 's-Gravenhage Zuid-Holland

Is Meijer & Zoon Loodgietersbedrijf in Perziklaan 19, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2564 TV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2564 TV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822852]