Memento Mori Uitvaartverzorging/Wijling

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Leyweg 65 , 2545 CE 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Memento Mori Uitvaartverzorging/Wijling

Memento Mori is een vertrouwd en ervaren adres waaraan u uw zorgen rondom een overlijden uit handen kunt geven of uw wensen op dit gebied vooraf kunt laten vastleggen.

Onze dienstverlening
De dienstverlening van ons bedrijf bestaat niet uitsluitend uit de verzorging van een uitvaart. Natuurlijk staan wij voor u klaar indien iemand uit uw naaste omgeving is overleden en regelen wij samen met u alles wat omtrent de uitvaart vastgelegd en verzorgd dient te worden. Daarnaast proberen wij, waar mogelijk, een helpende hand en een vraagbaak te zijn voor mensen die zelf geconfronteerd worden met een ernstige ziekte of met een ernstig ziek familielid.
Informatie
Diegenen die zich op voorhand willen of moeten oriënteren op de verzorging van een uitvaart staan wij graag terzijde en bieden wij informatie, advies en steun bij het nemen van beslissingen. Onze site biedt informatie op velerlei gebied zodat u in uw eigen omgeving en in alle rust kennis kunt nemen van alles wat er rondom een uitvaart mogelijk en noodzakelijk is. Mochten er informatie ontbreken of heeft u naar aanleiding van onze site vragen laat u ons dit dan gerust weten. Wij staan u graag te woord.

Afspraak maken
Het is mogelijk met ons een afspraak te maken om op voorhand al allerlei zaken door te nemen zodat er al een compleet draaiboek voor de uitvaart vast ligt en er na het overlijden op basis hiervan gehandeld kan worden. Dit neemt nabestaanden veel zorgen uit handen en kan voor een (ziek) iemand zelf een rustgevende gedachte zijn. Ouderen die bijvoorbeeld hoegenaamd geen familie meer om zich heen hebben kunnen er zo voor zorgen dat hun wensen op het gebied van een uitvaart ten uitvoer zullen worden gebracht. De afspraak kan bij ons op kantoor plaatsvinden, maar uiteraard ook bij u thuis of op een andere gewenste locatie.

Overlijden melden
Het melden van een overlijden kan bij Memento Mori Uitvaartzorg 24 uur per dag middels ons telefoonnummer 070 - 44 00 333.

Openingstijden

Ma - Vr, Zo
-
Za
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Wijling-Assurantie-en-Memento-Mori-Uitvaartverzorging-317910131681585/

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Memento Mori Uitvaartverzorging/Wijling in Leyweg 65, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2545 CE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2545 CE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823277]