Rotterdam Fruit Surveyors Verzijden B.V. tekent contract Steton Software voor digitaal keuren

Rotterdam Fruit Surveyors Verzijden B.V. tekent contract Steton Software voor digitaal keuren van Mission Matters

Door: Mission Matters  01-04-2008

1 April 2008, Den Haag.
RFS Verzijden heeft vandaag de contracten getekend voor de aanschaf en implementatie van de Steton Software. RFS Verzijden is een onafhankelijk expertise bureau, gesitueerd in de Rotterdamse haven. RFS Verzijden is gespecialiseerd in kwaliteitsbeoordelingen van groenten, fruit en exoten voor diverse opdrachtgevers zoals o.a. importeurs, exporteurs en verzekeringsmaatschappijen.

“Met de aanschaf van de Steton Software wordt het voor RFS Verzijden mogelijk om haar klanten direct na het keuren real-time en on-line een keurrapport te verstrekken”, geeft Lia Pijpers aan, directeur van RFS Verzijden. “Onze klanten zijn wereldwijd verspreid. Door de druk in de markt hebben zij een sterke behoefte aan snelle rapportages en waar nodig in de moedertaal van de ontvanger. Wij kunnen onze klanten nu in deze behoefte voorzien, en door het automatisch vertalen van de kwaliteitsbeoordelingen wordt op beide vlakken tijdwinst geboekt. Dit versterkt de samenwerking met onze klanten en voegt een duidelijke meerwaarde toe aan onze dienstverlening.”

Behalve tijdwinst en effectiviteit, zijn de arbeidsomstandigheden van de inspecteurs voor RFS Verzijden een aanvullend argument om met de Steton software te gaan werken. De inspecteurs van RFS Verzijden werken op industriele, gekoelde locaties. Het uitwerken van de rapporten gebeurt vervolgens op het warme kantoor. Naast het feit dat werken in de kou al veel energie kost, is de overgang van koud naar warm een extra belasting voor op de fysieke gesteldheid van de kwaliteitsinspecteur. Met digitaal keuren worden de rapporten direct gegenereerd, inclusief foto’s. Hierdoor is het niet meer nodig dat de inspecteurs na een dag keuren de rapporten op kantoor uitwerken.

Mission Matters Inspection Consultants zal de Steton software bij RFS Verzijden implementeren. Mission Matters is specialist in advisering op het gebied van keuren, inspecteren en controleren.