Molenaar P

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Laan van Meerdervoort 237 , 2563 AB 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail

Over Molenaar P

Bij Huisarts P. Molenaar in Den Haag kunt u terecht met vragen over uw gezondheid en met gezondheidsklachten. Voor eenvoudige vragen kunt u gebruik maken van het telefonisch spreekuur. Dat heeft als voordeel dat u niet naar de praktijk hoeft te komen. Het telefonisch spreekuur vindt iedere werkdag plaats tussen 11.30-12.00 uur.

Wij houden op iedere werkdag spreekuur, waarvoor u altijd een afspraak moet maken. U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 08.00 en 11.30 uur. Bij de assistente kunt u terecht voor het aanstippen van wratten, uitslagen van bloed- en/of urine-onderzoek, herhaalrecepten, verbinden van wonden, meten van bloeddruk, oren uitspuiten, zwangerschapstest, herhaalrecepten, suiker- en HB-controle.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent.

Huisarts Molenaar heeft ook belangstelling voor alternatieve geneeskunde en heeft een klassiek homeopathische opleiding gehad. Voor een homeopathisch consult kunt u ook bij hem terecht.

Kaart

Openingstijden

Ma - Di, Do - Vr
-
Wo
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Doctors

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van 's-Gravenhage Zuid-Holland

Is Molenaar P in Laan van Meerdervoort 237, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2563 AB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Doctors diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Doctors per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2563 AB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817014]