Casema in zee met Digital Media Power voor downloadstores

Door: N.v. Casema  05-05-2006
Trefwoorden: Media, Kabeldiensten

Casema heeft begin mei in een joint promotion met de door Digital Media Power gefaciliteerde themadownloadshops en de Casema Music Store, een nieuwe digitale muziekdienst gelanceerd. Casema, aanbieder van onder andere kabeltelevisie in het midden en zuidwesten van Nederland, ontsluit de digitale muziek-content door middel van haar downloadshops op de portal www.casema.nl.

Op de portal www.casema.nl geeft Casema vorm en inhoud aan haar nieuwe donwloaddienst door middel van vijf themawinkels, Top 2000, Top 50, de Kinder Top 20, een Ringtone Top 40 en een Nederlandse Top 20, en de Casema Music Store. De Casema downloaddienst wordt in een joint promotion met de al bestaande en in beheer van Digital Media Power zijnde downloadshop van retailketen de Music Store gefaciliteerd. Caseam ondersteunt de lancering van haar legale muziek downloaddienst onder andere door gerichte e-mailcampagnes.

Mariëlle Leering van Casema licht het initiatief als volgt toe: “Het doel is om onze klanten een zo breed mogelijk entertainment aanbod te doen. De muziek-portal is een fantastische aanvulling op het aanbod dat we al hebben; de huidige tv-portal, waarmee het mogelijk is live tv te kijken op de pc, een gaming-, kids- en een film-portal.”

Digital Media Power, verantwoordelijk voor de realisatie van de vijf themawinkels en downloadshop op de website van Music Store die de Casema Music Store faciliteert, laat bij monde van sales director Clyde Tdlohreg weten verheugd te zijn met de samenwerking met Casema; “Het spreekt voor zich dat we content zijn om met een grote partij als Casema, dat meer dan 1,4 miljoen aansluitingen heeft, samen te kunnen werken. Digital Media Power verzorgt nu het totale traject om de downloaddienst via de Casema-portal en de downloadshop van Music Store mogelijk te maken. Ook de vijf themawinkels worden door DiMP gefaciliteerd door middel van onze zogeheten Quickshops. Het is natuurlijk interessant om naar de vele verschillende distributiemogelijkheden van digitale entertainmentcontent via de netwerken van Casema te kijken. Denk daarbij ook aan de talloze streaming mogelijkheden voor zowel audio als videocontent.”

Het in Den Haag gevestigde Casema is met 1,4 miljoen huishoudens als klant, een toonaangevende Nederlandse kabelexploitant. Het verzorgingsgebied van Casema beslaat een groot deel van midden- en zuidwestelijk Nederland, met gebieden rondom de steden Den Haag, Amersfoort, Utrecht, Amstelveen en Breda.

Digital Media Power (DiMP) is een full service entertainmentcontent- en technologiebedrijf dat zich richt op de business to business-markt. DiMP ontsluit door middel van een open en flexibel contentmanagementsysteem muziek, film, video en games in alle mogelijke digitale vormen en geschikt voor elk type mediaspeler.

Trefwoorden: Kabeldiensten, Media,

Contact N.v. Casema

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share