DNHK brengt nieuwe cd's uit met meer dan 3.800 adressen

DNHK brengt nieuwe cd's uit met meer dan 3.800 adressen van Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK)

Door: Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK)  01-07-2008

3.800 Nederlandse en Duitse adressen van dochterondernemingen zijn nu verkrijgbaar op twee nieuwe cd-roms van de Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK). Onder de naam "Tochterunternehmen und Beteiligungen deutscher Unternehmen in den Niederlanden" en "Tochterunternehmen und Beteiligungen niederländischer Unternehmen in Deutschland" heeft de DNHK belangrijke gegevens als adressen, telefoon- en faxnummers, e-mailadressen en websites verzameld.

Met behulp van het EU-coderingssysteem NACE (Nomenclature Générale des Activités Economiques dans l’Union Européenne) zijn de ondernemingen in bepaalde branches onderverdeeld. Zo kan de gebruiker van de cd gemakkelijk op branche sorteren en de gegevens direct digitaal verder verwerken, bijvoorbeeld bij het doen van een mailing. "Bovendien zijn de gegevens van de moederconcerns op de cd-roms opgenomen", legt Marlies Komorowski uit, binnen de DNHK verantwoordelijk voor de publicaties.

Terwijl van de cd-rom "Tochterunternehmen und Beteiligungen deutscher Unternehmen in den Niederlanden" al de 15e oplage verschijnt, wordt de cd-rom "Tochterunternehmen und Beteiligungen niederländischer Unternehmen in Deutschland" voor het eerst aangeboden. De cd-roms weerspiegelen het belang van de twee buurlanden voor elkaar. Het handelsvolume tussen beide landen behoort met meer dan 130 mrd euro per jaar tot het grootste ter wereld. Het onderzoek werd door de sponsoren Delta Lloyd, KPMG en Rabobank mogelijk gemaakt.

De cd-roms kunnen voor 380,- euro per stuk bij de DNHK worden besteld. Leden van de DNHK betalen slechts 150,- euro per cd-rom.

Contact: Nederlands-Duitse Handelskamer, Marlies Komorowski, tel. 0031 (0)70 3114 156, e-mail: m.komorowski@dnhk.org.


Contact Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK)

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share