DNHK geeft informatie over bedrijfsoverdrachten in Duitsland

DNHK geeft informatie over bedrijfsoverdrachten in Duitsland van Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK)

Door: Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK)  13-10-2008

Ondernemers kunnen zich tijdens het seminar “Acquisities in Duitsland” van de Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK) op dinsdag 22 oktober 2008, 15.30-18.00 uur in Utrecht laten voorlichten over praktische aspecten van overnames in Duitsland.

“Bij het seminar worden met name de bijzonderheden van de Duitse markt alsmede de juridische en fiscale aspecten behandeld”, zegt Marlies Komorowski van de DNHK. Welke vennootschapsvorm heeft bij het investeren in Duitse bedrijven de voorkeur? Hoe verloopt een overnameproces in Duitsland? Wat zijn de verschillende “do’s” en “don’ts”? Op deze en andere vragen wordt door ervaren Duitse en Nederlandse specialisten van CMS Hasche Sigle en CMS Derks Star Busmann antwoord gegeven. Na de bijeenkomst is er tijdens een borrel gelegenheid voor het stellen van vragen.

Het seminar is bedoeld voor Nederlandse bedrijven, die een Duits bedrijf willen kopen of al bezig zijn met de aankoop. Het seminar zicht zich in het bijzonder op leidinggevend personeel, dat binnen de onderneming verantwoordelijk is voor strategie en/of financiën.

De deelnamekosten zijn 199,- euro. Leden van de Nederlands-Duitse Handelskamer krijgen een korting van 20 procent.
Contact: Marlies Komorowski, tel. 0031 (0)70 3114 156, e-mail [email protected], www.dnhk.org/seminars


Contact Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK)

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share