Groot interesse in de première van de FRESHCONEX 2008

Door: Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK)  02-08-2007

Messe Berlin heeft gemerkt dat het convenience-segment duidelijk aan belang heeft gewonnen en biedt met de FRESHCONEX een marketingplatform. De reden van de toename van het con-venience-segment is de veranderende trend in consumptie zoals een toename éénpersoonshuis-houdens, stijgende consumptie buiten huis en de geringere beschikbare tijd voor het bereiden van maaltijden. Tijdens de FRESHCONEX staan gebruiksklare/panklare verse AGF, dat voorver-pakt en gekoeld in de detailhandel of in de horeca wordt aangeboden. Ook ingrediënten zoals kaas, vlees, vis, noten en croutons behoren tot de doelgroep van de FRESHCONEX. Handela-ren in bovengenoemde producten kunnen zich graag aanmelden. Men profiteert van het grote bezoekerspotentieel van de FRUIT LOGISTICA, die in hetzelfde beursterrein op dezelfde dagen wordt georganiseerd. Een toegangskaart voor de FRUIT LOGISTICA is tevens geldig voor de FRESHCONEX en vice versa.

Parallel aan de eerste editie van de FRESHCONEX organiseert het Eurofruit Magazine in sa-menwerking met de United Fresh Produce Association (USA) het begeleidende FRESHCONEX Congress. Dit congres is volledig gewijd aan actuele thema’s op het gebied van voorgesneden en –verpakte AGF en vindt plaats op woensdag 6 februari van 09:00 – 17:30 uur.

Exposanten kunnen zich nog tot 31 juli 2007 aanmelden om een plaats gereserveerd te krijgen. Bedrijven die zich later aanmelden, worden op de wachtlijst geplaatst. De FRESHCONEX wordt georganiseerd door Messe Berlin GmbH en het projectteam Eurofruit Magazine uit Londen.

Tijdens de Freshconex 2008 organiseert de Nederlands-Duitse Handelskamer in opdracht van het Ministerie van LNV een Holland-Paviljoen. Tien bedrijven kunnen hier aan deelnemen met een standgrootte van 12 m2. Tevens is er een ruime gemeenschappelijke ruimte aanwezig voor het voeren van gesprekken. Geïnteresseerde bedrijven kunnen contact opnemen met de heer Paul Christiaens, per telefoon: 070-3114158 of per e-mail: [email protected].

Vertegenwoordiging Messe Berlin GmbH in Nederland:Mevrouw Toby Keni / De heer Paul ChristiaensNEDERLANDS-DUITSE HANDELSKAMERPostbus 80533, 2508 GM Den HaagTel.: 070-3114153, -158Fax: 070-3114198E-mail: [email protected], [email protected]


Contact Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK)

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share