Seminar maakt succesvolle start in Duitsland mogelijk

Seminar maakt succesvolle start in Duitsland mogelijk van Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK)

Door: Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK)  05-05-2009

Kennis over het betreden van de Duitse markt wordt tijdens het seminar “Succesvol starten in Duitsland” van de Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK) op woensdag 20 mei 2009 vanaf 14 tot 17.30 uur in Arnhem overgebracht. Partners van het seminar zijn CMS Derks Star Busmann Advocaten en D/NL Tax Consult Belastingadviseurs BV.

“Wie tijdig kennis opbouwt en beginnersfouten vermijdt, kan veel geld besparen en meteen succesvoller actief worden in Duitsland”, zegt Carina Mijnen, juriste bij de DNHK. Het seminar zal dienovereenkomstige kennis aan de hand van praktische vraagstellingen geven. Het seminar geeft antwoord op welke rechtsvormen er in Duitsland bestaan en waarop moet worden gelet wanneer een onderneming zich in het oostelijke buurland vestigt. Bovendien worden de financiële voor- en nadelen van een dochteronderneming in Duitsland (GmbH) voorgesteld. Ook aspecten op het gebied van belastingen en sociale verzekeringen bij het aannemen van personeel komen ter sprake.

Deze workshop is bedoeld voor leden uit het management van bedrijven, die in Duitsland zaken willen doen of die al op de Duitse markt actief zijn. Er kunnen maximaal 20 personen deelnemen.

De deelname kost 199,- euro. Leden van de DNHK ontvangen een korting van 20 procent.

Contact: Marlies Komorowski, tel. 0031 (0)70 3114 156, e-mail m.komorowski(at)dnhk.org. De aanmelding is ook online mogelijk via de website www.dnhk.org in de rubriek “Seminars”.


Contact Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK)

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share