Succesvol contact leggen met Duitsers

Succesvol contact leggen met Duitsers van Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK)

Door: Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK)  10-03-2008

Het seminar „Netwerken met Duitsers“ van de Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK) op dinsdag, 8 april 2008, vanaf 14 tot 18 uur in Roermond brengt ondernemers en managers in gesprek met Duitse zakenmensen. Het seminar combineert een interactieve culturele training met een aansluitende netwerkbijeenkomst, waarbij u contact kunt leggen met Duitse ondernemers.

“Voor succes op de Duitse markt is niet alleen goede taalkennis nodig, maar ook begrip van culturele achtergronden en zakelijke gewoontes,” legt Marlies Komorowski van de DNHK uit. Dit seminar brengt de deelnemers bij, hoe ze zich het beste kunnen voorbereiden op het eerste persoonlijke contact met de Duitse zakenpartner en wat er in Duitsland van hun verwacht wordt. Daarnaast staan centraal “typisch” Duitse en “typisch” Nederlandse gedragsvormen, die het zakelijk succes beïnvloeden. Aansluitend aan het seminar vindt een borrel plaats, waarbij het geleerde meteen in een gezellige sfeer met Duitse zakenlieden in de praktijk kan worden gebracht.

Het seminar richt zich op ondernemers en managers, die zich vanuit zakelijk oogpunt bezighouden met Duitsland en graag contacten willen leggen met Duitse ondernemers. Het aantal deelnemers is beperkt tot 15 personen.

Deelnamekosten zijn € 195,-. Leden van de Nederlands-Duitse Handelskamer krijgen een korting van 20 procent.
Contact: Marlies Komorowski, tel. 0031 (0)70 3114 156, e-mail m.komorowski@dnhk.org, www.dnhk.org/seminars


Contact Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK)

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share