Tips voor bouwen in Duitsland

Tips voor bouwen in Duitsland van Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK)

Door: Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK)  24-11-2008

Sinds twee jaar trekt de Duitse bouw duidelijk aan. Het seminar “Bouwen in Duitsland” van de Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK) op woensdag 3 december 2008, 14.00-17.30 uur, in Eindhoven geeft informatie over juridische en fiscale thema’s met betrekking tot de Duitse bouwmarkt. Partners zijn de Stichting Nederlands-Duitse Bouwexport (Nedubex), de KvK Brabant en het Nederlands-Duitse advocatenkantoor Von Rosenstiel und Richter.

“De Duitse bouwsector biedt grote kansen voor Nederlandse bedrijven”, zegt Julian Wolff, ambtelijk secretaris van Nedubex en medewerker van de DNHK. “Dit seminar legt de basis voor een succesvolle start in het buurland.” Het geeft informatie over de Duitse bouwmarkt en helpt om fouten te voorkomen en de kansen op de Duitse bouwmarkt goed te benutten, zodat men als Nederlands bedrijf kan profiteren van deze ontwikkeling. Na de inleiding, waarin de deelnemers vooral praktische tips krijgen, zal dieper op de juridische aspecten worden ingegaan. In dit gedeelte van het seminar zullen vooral de verschillen met de regelgeving in Nederland en grensoverschrijdende voorschriften waarop bedrijven moeten letten aan de orde komen.

Het seminar is geschikt voor Nederlandse bouwondernemingen of bouwtoeleveranciers die van plan zijn om in Duitsland werkzaam te worden of al op die markt actief zijn. Vanwege het interactieve karakter kunnen er maximaal 25 personen deelnemen.

De deelnamekosten zijn 199,- euro. Leden van de Nederlands-Duitse Handelskamer krijgen een korting van 20 procent.

Contact: Marlies Komorowski, tel. 070 3114 156, e-mail m.komorowski@dnhk.org, www.dnhk.org/seminars


Contact Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK)

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share