Training voor het telefoneren met Duitsers

Training voor het telefoneren met Duitsers van Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK)

Door: Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK)  07-02-2008

Deze training heeft tot doel om de basisvaardigheden aan de telefoon in de Duitse taal met interactieve rollenspellen en situaties uit de praktijk te verbeteren en te professionaliseren. “Het is cruciaal voor het succes in Duitsland dat medewerkers op de correcte manier communiceren met de Duitse zakenpartners,” zegt Marlies Komorowski van de DNHK.

Zo wordt in het seminar bijvoorbeeld geleerd om een telefoongesprek te beginnen en af te sluiten, afspraken te maken of op de juiste manier informatie over het bedrijf te verstrekken. Deze training is geschikt voor medewerkers die regelmatig relaties aan de telefoon te woord staan of bij de receptie ontvangen en die al enige basiskennis van het Duits hebben. Het seminar wordt aangeboden in samenwerking met Horizon Interlingua, een cursusinstituut uit Amsterdam dat veel ervaring heeft met het verzorgen van zakelijke taaltrainingen.

Deelnamekosten zijn 395,- euro. Leden van de Nederlands-Duitse Handelskamer krijgen een korting van 20 procent. Ondernemingen, die zich met meerdere deelnemers tegelijk aanmelden, ontvangen bovendien vanaf de tweede deelnemer een reductie van 50 euro op de seminarkosten.
Contact: Marlies Komorowski, tel. 0031 (0)70 3114 156, e-mail [email protected], www.dnhk.org/seminars


Contact Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK)

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share