Zakelijk communiceren leren met Duitsers

Zakelijk communiceren leren met Duitsers van Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK)

Door: Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK)  07-05-2008

Professioneel communiceren met Duitstalige relaties staat centraal bij de driedaagse taaltraining “Zakelijk Duits” van de Nederlands-Duitse Handelskamer. De cursus vindt plaats van woensdag 18 t/m vrijdag 20 juni 2008 in Den Haag.

“Na afloop van deze training communiceren de deelnemers effectief en zelfverzekerd met Duitstalige klanten, leveranciers en collega’s”, zegt Marlies Komorowski van de DNHK. De deelnemers verbeteren niet alleen de spreek- en schrijfvaardigheid met de zakelijke contacten, ze raken ook bekend met zakelijke cultuurverschillen en omgangsvormen. Na de training zijn ze goed in staat om zowel zakelijke als sociale (telefoon)gesprekken en besprekingen te voeren, uiteenlopende vragen te stellen en te beantwoorden. “Voor de training werken wij samen met Horizon Interlingua, een gerenommeerd taaltrainingscentrum in Nederland”, aldus Komorowski. Het programma word afgerond met een stadsrondleiding door Den Haag in het Duits en een aansluitend diner.

Deze training is gericht op managers en medewerkers van organisaties die op zakelijk niveau contact met Duitstalige klanten of collega’s onderhouden. Deelnemers moeten enige basiskennis van het Duits door opleiding en/of werkervaring hebben. Er worden maximaal 10 deelnemers toegelaten.

De deelnamekosten zijn 1595,- euro (excl. BTW, incl. reader, eten/drinken overdag, stadsrondleiding, een avondeten en 2 overnachtingen met ontbijt, transfer)of 1195,- euro (excl. BTW, incl. reader, eten/drinken overdag, stadsrondleiding, een avondeten). Leden van de Nederlands-Duitse Handelskamer krijgen een korting van 20 procent.
Contact: Marlies Komorowski, tel. 0031 (0)70 3114 156, e-mail [email protected], www.dnhk.org/seminars


Contact Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK)

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share