Notariskantoor Rosenberg Polak

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Eisenhowerlaan 114 , 2517 KM 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail

Over Notariskantoor Rosenberg Polak

In een mensenleven passeren veel belangrijke beslissingen de revue. Zowel privé als zakelijk. Denk aan samenwonen of trouwen. Aan het kopen van een woning of het starten van een eigen onderneming. Maar ook aan ernstigere zaken, zoals het vastleggen van de laatste wensen in een testament. Het zijn stuk voor stuk gebeurtenissen die vragen om de hulp van een notaris.

Notariskantoor Rosenberg Polak verzorgt voor u waterdichte akten waarmee u juridische problemen en vervelende financiële verrassingen voorkomt. Een eigendomsakte zodat u zeker weet dat de woning die u koopt ook écht van u is. Of een samenlevingscontract waarin helder staat wat er bijvoorbeeld met uw geld, bezittingen of woning gebeurt.

Welke akte wij ook mogen opstellen: ons werk gaat altijd verder dan iets vastleggen op papier. Het gaat namelijk altijd om mensen. En ieder mens heeft een verhaal. Voor elke afspraak reserveren wij standaard een uur. Zodat u uw verhaal kwijt kunt. Zodat u elke vraag kunt stellen. Maar ook zodat wij vragen kunnen stellen. En u alles duidelijk en rustig kunnen uitleggen. Voor uw belangrijke gebeurtenissen nemen wij graag de tijd.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Notariskantoor Rosenberg Polak in Eisenhowerlaan 114, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2517 KM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2517 KM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816562]