Novodent

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Valkenboskade 466 , 2563 JK 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail

Over Novodent

Novodent Mondzorg is een gebitsprothesecentrum voor het vervaardigen van alle tandtechnische werkstukken waaronder:

• protheses
• protheses op implantaten (klikgebitten)
• reparaties
• pasvormcorrecties
• frames

Bij Novodent vindt u meer dan vijftig jaar ervaring op het gebied van tandtechniek. We zijn een familiebedrijf, en dat voelt u wanneer u bij ons binnenstapt. Dat de medewerkers van Novodent meer van elkaar zijn dan slechts collega’s zorgt niet alleen voor een prettige sfeer, maar komt ook de onderlinge communicatie ten goede. Novodent helpt u op doeltreffende, efficiënte en persoonlijke wijze aan een nieuwe of gedeeltelijk nieuwe gebitsprothese. Ook kunt u bij ons terecht voor het uitvoeren van reparaties aan de protheses en andere tandtechnische behandelingen. Op deze website vindt u een volledig overzicht van de producten die wij bieden en de kosten daarvan. Ook leggen we u graag uit welke samenwerkingen wij zijn aangegaan om de service te kunnen uitbreiden en verbeteren. Wat mag u allemaal verwachten van Novodent?

Thuisbehandeling is onze speciale service voor mensen die slecht ter been zijn.

Speciale korting op de eigen bijdrage van een volledige prothese voor Florence-leden.

Met het oog op de toekomst worden de snelle ontwikkelingen op het vakgebied op de voet gevolgd om onze klanten altijd optimaal van dienst te kunnen zijn.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Novodent in Valkenboskade 466, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2563 JK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2563 JK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821112]