Oldeslo Woonzorgcentrum

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Maurits de Brauwweg 18 , 2597 KE 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail

Over Oldeslo Woonzorgcentrum

Woonzorgcentrum Oldeslo maakt, samen met woonzorgcentrum Aelbrecht van Beijeren, deel uit van de Stichting Zorggroep Oldael. Zorggroep Oldael biedt een waardig huis voor ouderen, met ruime appartementen, persoonlijke zorg, twee locaties in statige, residentiële wijken, een eigen keuken en volop contact met de buitenwereld.
De meeste van onze bewoners hebben een rijke levenservaring en kiezen bewust voor Oldaels hoogwaardige zorgtraditie. Op de website leest u over onze werkwijze en ons zorgbeleid. Uiteraard bent u altijd welkom om zelf de sfeer te proeven.

Woon- en leefgemeenschap
Iedereen is welkom in Oldael, of u nu particulier, via de WLZ of een persoons­gebonden budget (PGB) binnenkomt. De enige groep die we op dit moment nog niet kunnen bedienen zijn mensen met een zorgzwaartepakket (ZZP) van 7 of hoger.

Voor bewoners met dementieproblematiek is er in Oldeslo een aparte afdeling met aangepaste voorzieningen. Dit betekent dat bewoners zelden hoeven te verhuizen, wat prettig is.

Oldeslo heeft haar wortels in de doopsgezinde gemeenschap. Mede vanuit deze traditie trok Oldael van oudsher een overwegend kosmopolitische en goed opgeleide clientèle aan. Aelbrecht van Beijeren stamt uit de Katholieke kerk en kende een sterke binding met het Koningshuis. De achtergrond van onze bewo­ners is gemêleerder geworden. Niettemin is de bijzondere signatuur van beide locaties merkbaar aanwezig in de bewoners, de voorzieningen en de zorg.

Service
Het serviceaanbod van Oldael is flexibel. Dat geeft u en ons de vrijheid om ook echt keuzes te maken.
Iedere bewoner krijgt een op maat gesneden servicepakket. Hierover maken we samen afspraken. Deze afspraken gaan over de precieze invulling van de hotellerie en de aanvullende services.

Eten
Voor beide locaties worden de maaltijden bereid in onze eigen keuken, wat tegenwoordig bijzonder is. We hechten veel waarde aan vers en smakelijk eten en een eigen keuken is daarom onontbeerlijk.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

12-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Oldeslo Woonzorgcentrum in Maurits de Brauwweg 18, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2597 KE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurant diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Restaurant per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2597 KE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823160]