Edwin Boss nieuwe directeur OMNINET Nederland

Door: Omninet  07-11-2008
Trefwoorden: Workflow, E-tracking Tool, Omninet,

Den Haag, 6 november 2008 - Edwin Boss (39) is door OMNINET aangesteld als directeur van de nieuwe Nederlandse vestiging van OMNINET Technologies NV, ontwikkelaar van softwareoplossingen voor onder andere Service Management, Project Management en Resource Management. Hiervoor was Edwin Boss onder meer werkzaam bij BMC Software, Mercury Interactive en Scense in diverse sales en management functies.

OMNINET Technologies NV is een onderdeel van het Duitse software bedrijf OMNINET Software Solutions AG. Het belangrijkste product van OMNINET is OMNITRACKER. Een software platform voor het automatiseren en implementeren van een breed scala aan bedrijfsprocessen.

“Het is een uitdaging om mijn inmiddels meer dan twaalf jaar ervaring in de ICT- branche te gaan inzetten voor de nieuwe Nederlandse vestiging van OMNINET”, aldus Edwin Boss. “OMNINET heeft een voorsprong op Service Management gebied die ook voor Nederlandse bedrijven erg belangrijk is. We merken nu al dat er een groeiende vraag is naar ons platform, met name in omgevingen waar veel gewerkt wordt met onderliggende contracten of waar veel gevraagd wordt van de workflowprocessen voor goedkeuringen, tracking of voor audits.”

OMNINET introduceert OMNITRACKER op het Tooling Event op 12 en 13 november in de Jaarbeurs in Utrecht.

-----------------
Noot voor de redactie

Er is een hoge resolutie foto van Edwin Boss beschikbaar.

Over OMNINET Technologies

OMNINET Technologies NV is de Benelux organisatie van het Duitse software bedrijf OMNINET Software Solutions AG. In de Benelux heeft OMNINET een loyaal en uitgebreid klantenbestand die de E-Tracking tool OMNITRACKER gebruiken. OMNITRACKER is het software platform voor het automatiseren en implementeren van een breed scala van bedrijfsprocessen; waaronder Service Management (ITIL gebaseerd), Project Management en Resource Management. Meer informatie is te vinden op www.omninet.nl

Meer informatie
Marcommit PR
Marianne van Barneveld
[email protected]
035-582 27 30

Trefwoorden: E-tracking Tool, Omninet, Omnitracker, Workflow,