OMNINET start in Nederland

Door: Omninet  07-11-2008
Trefwoorden: Workflow, E-tracking Tool, Ominitracker,

Den Haag, 7 november 2008 - OMNINET Technologies NV onderdeel van het Duitse software bedrijf OMNINET Software Solutions AG, is gestart in Nederland. OMNINET Technologies NV is ontwikkelaar van softwareoplossingen voor onder andere Service Management, Project Management en Resource Management. De nieuwe Nederlandse vestiging valt onder de Benelux organisatie die tot nu alleen vertegenwoordigd was in België. OMNINET heeft vestigingen in Nederland, België Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Edwin Boss (39) is door OMNINET aangesteld als directeur van de nieuwe Nederlandse vestiging.

Het core product van OMNINET is OMNITRACKER. Een software platform voor het automatiseren en implementeren van een breed scala aan bedrijfsprocessen met een sterke focus op tracking en workflow.

Edwin Boss: “OMNINET heeft een voorsprong op Service Management gebied die ook voor Nederlandse bedrijven erg belangrijk is. We merken nu al dat er een groeiende vraag is naar ons platform. Met name in omgevingen waar veel gewerkt wordt met onderliggende contracten of waar veel gevraagd wordt van de workflow processen voor goedkeuringen, tracking of voor audits.”

OMNINET introduceert OMNITRACKER op het Tooling Event op 12 en 13 november in de Jaarbeurs in Utrecht.

-------------

Over OMNINET Technologies
OMNINET Technologies NV is de Benelux organisatie van het Duitse software bedrijf OMNINET Software Solutions AG. In de Benelux heeft OMNINET een loyaal en uitgebreid klantenbestand die de E-Tracking tool OMNITRACKER gebruiken. OMNITRACKER is het software platform voor het automatiseren en implementeren van een breed scala van bedrijfsprocessen; waaronder Service Management (ITIL gebaseerd), Project Management en Requirements Management. Meer informatie is te vinden op www.omninet.nl

Meer informatie
Marcommit PR
Marianne van Barneveld
marianne@marcommit.nl
035-582 27 30

Trefwoorden: E-tracking Tool, Ominitracker, Omninet, Workflow,