Palmhuis Forensische Kinder- en Jeugdpsychiatrie Het

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Prinsegracht 71 , 2512 EX 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Palmhuis Forensische Kinder- en Jeugdpsychiatrie Het

Het Palmhuis is er voor kinderen en jongeren van 6 tot 26 jaar met gedragsproblemen, agressie of die in contact zijn geweest met de politie of met justitie. Wij kunnen jongeren behandelen bij wie een strafrechtelijke maatregel is opgelegd, om recidive te voorkomen. Samen met Reclassering Nederland en het Leger des Heils hebben we de adolescenten-poli opgericht voor jongeren tussen 18 en 26 jaar oud. En daarnaast bieden we bij onze poli Storm behandelingen om crimineel gedrag te voorkomen, voor kinderen van 6 tot 16 jaar met ernstige gedragsproblemen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hospitals

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van 's-Gravenhage Zuid-Holland

Is Palmhuis Forensische Kinder- en Jeugdpsychiatrie Het in Prinsegracht 71, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2512 EX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2512 EX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822056]