Parodontologische Kliniek Den Haag BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Koninginnegracht 56 , 2514 AE 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail

Over Parodontologische Kliniek Den Haag BV

Wij zijn een team bestaand uit parodontologen, mondhygiënisten en assistenten. Voor de implantologie is een prothetist geassocieerd aan ons team. Wij werken samen met een netwerk aan endodontologen, gnathologen, kaakchirurgen en orthodontisten. Wij werken volgens de protocollen van de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie en de Nederlandse Vereniging voor Implantologie. Wij streven naar maximale kwaliteit in behandeling.

De Parodontologische Kliniek Den Haag streeft naar maximale kwaliteit in zorgverlening en
communicatie:

- Onze parodontologen zijn erkend door de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie.
- Door opleiding en systematische nascholing bieden onze medewerkers u een efficiënt - volledig up-to-date - wetenschappelijk onderbouwde behandeling.
- Wij werken volgens protocollen die zijn opgesteld op wetenschappelijke basis. Deze worden doorlopend bijgesteld n.a.v. de meest recente literatuur.
- Onze kliniek is voorzien van moderne en geavanceerde apparatuur. Protocollen voor hygiëne, sterilisatie en onderhoud zorgen voor het optimaal en veilig functioneren daarvan.
- Nauw overleg tussen behandelaars en uzelf verzekert u van een juiste behandelingskeuze.
- Regelmatig teamoverleg zorgt voor de nodige coördinatie van uw behandeling in onze kliniek.
- Middels schriftelijke verslaggeving en - indien wenselijk- mondeling overleg met uw tandarts streven wij naar optimale communicatie, die uw behandeling ten goede komt.
- Wij houden uw tandarts op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de parodontologie en implantologie d.m.v. aangeboden seminars en mailings.
- Onze assistenten en administratief medewerkers doen hun uiterste best om op vriendelijke wijze u van dienst te zijn. Met uw vragen van algemene aard kunt u op hen gerust een beroep doen. Mocht u erg tegen behandeling opzien kunt u dat aan een ieder van ons melden.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van 's-Gravenhage Zuid-Holland

Is Parodontologische Kliniek Den Haag BV in Koninginnegracht 56, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2514 AE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Poetsinstructie diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Poetsinstructie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2514 AE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823113]