Chic, “emergency” travel kits with key items to mix-and-match or wear as an outfit.

Chic, “emergency” travel kits with key items to mix-and-match or wear as an outfit. van Pearl Bodyfashion

Door: Pearl Bodyfashion  22-10-2008
Trefwoorden: Kinderkleding, Baby, Babykleding

Babysparewear is een simpele, maar zeer doeltreffende oplossing voor deze kleine ongelukjes. Met Babysparewear heb je altijd een passend setje reservekleren bij de hand . Het setje zit in een waterdichte travel kit en bestaat altijd uit 1 of 2 shirts (korte en lange mouw) in combinatie met een bijpassende broek. De reservekleren zijn gemaakt van hoogwaardig katoen, zijn stijlvol en zijn gemakkelijk te combineren met andere kleding. Ideaal voor in de auto, de luiertas, kinderwagen, bij opa en oma, bij de oppas en voor op het kinderdagverblijf of peuterspeelzaal.

Babysparewear heeft reservesetjes voor baby’s in de leeftijd van 0-6 maanden, 6-12 maanden, 12 tot 18 maanden en voor peuter/kleuters (toddler) van 18 tot 24 maanden, van 2 tot 3 jaar en 4 tot 5 jaar. De reservekleertjes van Babysparewear worden in Amerika geproduceerd en zijn gemaakt van 100% jersey katoen of van 100% organisch katoen (Ecochic). De prijzen liggen tussen de Euro 25,00 en 37,50.

Voor de redactie:
Voor meer informatie over onze collectie, beeld en tekst of het aanvragen van monsters, kunt u contact opnemen met Mastos R. Aerdts van Pearl Bodyfashion, Denneweg 54b, 2514 CH Den Haag, telefoon: +31(0)70-3004680 of per e-mail via [email protected] Beeldmateriaal in hoge resolutie kan ook worden gedownload van onze website www.pearlbodyfashion.nl onder het menu pers!

Trefwoorden: Baby, Babykleding, Babysparewear, Kinderkleding, Kleuter, Luier, Luierdoekjes, Luiertas, Onderweg, Peuter, Reservekleertjes,