Peels Huidtherapeut L G A

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Leyweg 275 , 2545 CH 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail

Over Peels Huidtherapeut L G A

In onze praktijk in Den Haag en Delft zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van de zieke en aangedane huid. Patiënten met huidproblemen gaan vaak eerst naar de huisarts of naar de dermatoloog. Zij zullen in veel gevallen de huid met medicatie behandelen. Voor aanvullende behandeling kunnen medici de patiënten doorverwijzen naar de huidtherapeut.

De behandelingen die wij bieden zijn acnetherapie, camouflagetherapie, definitieve ontharing, plasmalite ontharing, elektrische epilatie, electrocoagulatie, littekentherapie, microdermabrasie en oedeemtherapie.

Het doel van de behandeling van een huidtherapeut is het opheffen, verminderen of voorkomen van een stoornis of beperking als gevolg van een huidaandoening.

Openingstijden

Ma
-
Di
-
Wo - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Endodontist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van 's-Gravenhage Zuid-Holland

Is Peels Huidtherapeut L G A in Leyweg 275, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2545 CH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2545 CH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825711]