Pols Cleaning Shop

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Jan van der Heijdenstr 81 , 2522 EM 's-Gravenhage, Zuid-Holland
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Pols Cleaning Shop

Pols Stomerij is al meer dan 30 jaar een bekend gezicht in Den Haag. In 1974 begon het allemaal aan de Hildebrandstraat. Het concept 'goede kwaliteit en een persoonlijke benadering' sloeg al snel aan. In 1989 werd dan ook het tweede filiaal geopend aan de Breitnerlaan.

Inmiddels is de hoofdvestiging verhuisd van de Hildebrandstraat naar de Jan van der Heijdenstraat en is ook het derde filiaal in Den Haag geopend aan de Bankastraat. Tevens reinigen wij kleding voor een aantal depots verspreid over de regio Haaglanden. Ondanks de groei van het bedrijf in de loop der jaren zijn kwaliteit en een persoonlijke benadering nog steeds de drijfveer van het succes.

Naast het reinigen van kleding voor particulieren behoort ook het reinigen van bedrijfskleding tot de mogelijkheden. Ons werkterrein is zeer divers van gordijnen voor de ministeries tot theaterkostuums en bruidsjaponnen, om maar een paar voorbeelden te noemen.

Ook hebben wij een speciale dienstverlening voor zorginstellingen. Deze kleding vereist een speciale aandacht waarbij wij tot het uiterste gaan als het gaat om het streven naar kwaliteit en echt tevreden klanten.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dry Cleaners

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Pols Cleaning Shop in Jan van der Heijdenstr 81, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2522 EM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2522 EM, Nederland

 • B-leaf

  Laakkade 317 's-Gravenhage Zuid-Holland 2521 XR

 • Eurobestel

  Copernicusstraat 269 's-Gravenhage Zuid-Holland 2561 VZ

 • Xy Electronics

  G.J. van Marrewijklaan 102 's-Gravenhage Zuid-Holland 2552 JM

 • Café Netsotov

  Zoutmanstraat 83 's-Gravenhage Zuid-Holland 2518 GN

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816914]