Prent-Landman Architecten BNA

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dr. Lelykade 16 B , 2583 CM 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail

Over Prent-Landman Architecten BNA

Prent – Landman is een architectenbureau dat al meer dan 30 jaar betrokken is bij projecten van zeer uiteenlopende aard in de utiliteitbouw en de gezondheidszorg. In de zorgsector zijn wij actief voor ziekenhuizen, verpleeghuizen, verstandelijke gehandicaptenzorg, de geestelijke gezondheidszorg en overige woonzorgvoorzieningen.

Alle ontwerpen komen tot stand met in achtneming van de wensen van de opdrachtgevers, het programma van eisen, de lokale omstandigheden en het budget. Een ontwerp is voor ons pas geslaagd wanneer het past binnen zijn omgeving en het een gebouw is op maat waarin de opdrachtgever zich herkent en de gebruikers zich thuis voelen in hun nieuwe omgeving om er met plezier te wonen, werken, leren en/of te recreëren. In de architectuur streven wij naar hedendaagse vormgeving met een hoogwaardige kwaliteit die ook in de toekomst haar waarde zal behouden. De meerwaarde van onze architectonische benadering zal zichzelf bewijzen.

Kaart

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Architects

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Prent-Landman Architecten BNA in Dr. Lelykade 16 B, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2583 CM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2583 CM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3732309]