ProSim4u - vliegsimulaties

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Laan van Waalhaven 124 , 2497 GP 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail

Over ProSim4u - vliegsimulaties

ProSim4u - vliegsimulaties is opgericht in oktober 2006 met het doel om goede en betaalbare vliegvaardigheidstraining mogelijk te maken voor een zeer breed publiek. Van de absolute beginner tot fantieke flightsimmer en van ab initio tot en met de beroepspiloot die wil trainen voor een grading bij een mogelijke carriere switch.

ProSim4u - vliegsimulaties helpt u bij het trainen en ontwikkelen van vliegvaardigheid. Dat doen we in een modern ingericht simulatiecentrum in Den Haag. We exploiteren drie simulatoren: een General Aviation Single (vergelijkbaar met Cessna 172), een General Aviation Twin (vergelijkbaar met Beech Baron B58) en een Boeing 737-800. Alle simulatoren zijn van het type FNPT (Fixed Navigation Procedure Trainer.

Wij helpen door onze begeleiding met het vergroten van kennis en inzichten. We geloven in theoretischer studie maar ook vooral in het toepassen van de kennis, dus door dóen, toepassen van de theorie in de praktijk. Dat betekent vliegen, het liefst zoveel mogelijk en leren van de fouten die we maken. We leren als mens door het maken van fouten, het evalueren en opnieuw proberen.

In de Flightsim-academy hebben we voor flightsimmers, hobbyvliegers en andere geinteresseerden een systeem ontwikkeld vanaf het basisniveau tot en met de Full Flightsimulators op Schiphol. Voor iedereen op elk niveau hebben we een passende cursus. Dan kan individueel of met een groep van 3, 4 tot 8 cursisten. Ook losse individuele begeleiding behoort tot de mogelijkheden. Vraag informatie aan voor een proefles op [email protected]

In onze ruime en modern ingerichte briefingruimte hebben we FREE WIFI een desktopcomputer compleet met printer/kopieermachine. De koffie/thee/frsidrank is gratis en onbeperkt voorradig.

Naast de opleidingen die ProSim4u verzorgt zijn er ook mogelijkheden voor het organiseren van bedrijfsuitjes of thema bijeenkomsten in onze briefingruimte. De groepsgrootte voor dit soort bijeenkomsten is beperkt tot ca. 16 personen.

Openingstijden

Ma - Di
Gesloten
Wo, Vr
-
Do
-
Za - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/prosim4u/
Twitter: https://twitter.com/prosim4u

Categorieën: Airports, Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is ProSim4u - vliegsimulaties in Laan van Waalhaven 124, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2497 GP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2497 GP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823495]