Receptioniste-next

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zuid-Hollandlaan 7 , 2596 AL 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail

Over Receptioniste-next

Receptioniste-NEXT, voor gekwalificeerde receptie professionals! Receptioniste-NEXT is gevestigd in Den Haag en werft en selecteert receptie-, telefoon- en secretarieel personeel sinds 1997.

Bent u op zoek naar professionele en enthousiaste medewerkers? Receptioniste-NEXT is uw partner in flexibel en goed getraind personeel!

De receptioniste is het visitekaartje van uw bedrijf. Een professionele afhandeling van uw telefoonverkeer en vriendelijk ontvangst van uw bezoekers is een must. Receptioniste-NEXT biedt u goed getrainde en zelfstandige medewerkers. Van tijdelijk personeel tot het geheel uitbesteden van telefooncentrales, secretariaat en recepties. Hebt u direct ondersteuning nodig omdat uw vaste receptioniste ziek is of op vakantie gaat? Receptioniste-NEXT heeft een team van vooraf ingewerkte inval-receptionistes voor u klaar staan. De Receptioniste op Afroep.

Ook voor het werven, opleiden en detacheren van telemarketeers en tijdelijke inzet van hostesses bent u bij Receptioniste-NEXT aan het juiste adres.

Naast de personele bezetting is Receptioniste-NEXT ook uw partner in het uitvoeren van een kwaliteitsmeting van uw receptiediensten en het verbeteren van de kwaliteit dmv de juiste training. Wij informeren u graag verder tijdens een persoonlijk gesprek.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/ReceptionisteNL

Categorieën: Employment Agency

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Receptioniste-next in Zuid-Hollandlaan 7, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2596 AL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2596 AL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3675119]