RK Parochie Maria Sterre der Zee - H Agnes / Santa Ines

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Beeklaan 188 , 2562 AP 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over RK Parochie Maria Sterre der Zee - H Agnes / Santa Ines

Per 1 januari 2015 zijn de voormalige parochies H. Agnes, H. Antonius Abt, H. Driekoningen, H. Ignatius van Loyola, H. Jacobus de Meerdere en H. Willibrord opgegaan in de parochie Maria Sterre der Zee.

Het beleid van de parochie is gebaseerd op het pastoraal beleidsplan, met als missie: Katholiek in Den Haag: spiritueel én solidair!

De parochie Maria Sterre der Zee wil werken aan een kerk, als middel om de gelovige traditie door te geven en mensen dichter bij God te brengen.
Wij willen een open, hartelijke en gastvrije kerk zijn. De verschillende geloofsgemeenschappen zijn in diversiteit participerend en zichtbaar aanwezig en bieden pastorale nabijheid in de samenleving. Van daaruit kunnen mensen geraakt worden om gestalte te geven aan de traditie in de huidige maatschappelijke context. Mensen worden nadrukkelijk uitgenodigd om actief deel te nemen, ieder vanuit zijn eigen achtergrond en met zijn eigen talenten.

Eucharistievieringen H. Agnes
Dinsdag 09:30 uur (Fatimakapel)
Woensdag 09:30 uur (Fatimakapel)
Donderdag 09:30 uur (Fatimakapel)
Zaterdag 20:00 uur (Neocatechumenaat)
Zondag 09:30 uur
12:00 uur (spaans)

Openingstijden

Ma, Vr - Za
Gesloten
Di - Do
-
Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Religious Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van 's-Gravenhage Zuid-Holland

Is RK Parochie Maria Sterre der Zee - H Agnes / Santa Ines in Beeklaan 188, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2562 AP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Begrafenis diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Begrafenis per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2562 AP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817018]