RK Parochie Maria Sterre der Zee - H Antonius Abt

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Scheveningseweg 233 , 2584 AA 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over RK Parochie Maria Sterre der Zee - H Antonius Abt

Per 1 januari 2015 zijn de voormalige parochies H. Agnes, H. Antonius Abt, H. Driekoningen, H. Ignatius van Loyola, H. Jacobus de Meerdere en H. Willibrord opgegaan in de parochie Maria Sterre der Zee.

Het beleid van de parochie is gebaseerd op het pastoraal beleidsplan, met als missie: Katholiek in Den Haag: spiritueel én solidair!

De parochie Maria Sterre der Zee wil werken aan een kerk, als middel om de gelovige traditie door te geven en mensen dichter bij God te brengen.
Wij willen een open, hartelijke en gastvrije kerk zijn. De verschillende geloofsgemeenschappen zijn in diversiteit participerend en zichtbaar aanwezig en bieden pastorale nabijheid in de samenleving. Van daaruit kunnen mensen geraakt worden om gestalte te geven aan de traditie in de huidige maatschappelijke context. Mensen worden nadrukkelijk uitgenodigd om actief deel te nemen, ieder vanuit zijn eigen achtergrond en met zijn eigen talenten.

Eucharistievieringen H. Antonius Abt
Woensdag 09:00 uur (met koffie)
Vrijdag 09:00 uur (eerste van de maand)
Zaterdag 17:00 uur
Zondag 09:30 uur

Kerk open voor bezichtiging op de eerste en derde zaterdag van de maand van 14.00 tot 16.30 uur

Kaart

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Religious Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van 's-Gravenhage Zuid-Holland

Is RK Parochie Maria Sterre der Zee - H Antonius Abt in Scheveningseweg 233, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2584 AA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Huwelijk diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Huwelijk per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2584 AA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816934]