Roebroek Tandprothetische Praktijk M A H

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Genestetlaan 247 , 2522 LJ 's-Gravenhage, Zuid-Holland

E-mail

Over Roebroek Tandprothetische Praktijk M A H

Tandprothetische praktijk Michiel Roebroek is dé specialist in het aanmeten en vervaardigen van uitstekend passende protheses. Lachen, bijten en kauwen zijn voortaan dingen die u vol overgave, zonder er bij na te denken, doet.

Naast het aanmeten en vervaardigen van protheses kan Tandprothetische praktijk Michiel Roebroek u helpen met uw bestaande prothese indien:
- er pijnklachten zijn;
- uw prothese los zit;
- uw gezicht is veranderd;
- uw prothese (regelmatig) breekt;
- er andere problemen zijn met uw prothese.

Blijf er niet mee rondlopen, maak een afspraak voor een vrijblijvend advies op maat.

Als u geen tanden of kiezen meer heeft - boven en/of onder - komt u in aanmerking voor een volledige gebitsprothese, ook wel kunstgebit genoemd. U wilt natuurlijk een prothese die bij uw persoonlijkheid past. Tandprothetische praktijk Michiel Roebroek zoekt samen met u naar het soort tanden, de kleur en vorm die voor u het meest geschikt zijn. Uw prothese kan op deze manier zo worden vervaardigd, dat hij een deel van uzelf wordt.

Het maken van een gebitsprothese verloopt in zes zorgvuldige stappen; het is niet één keer happen en klaar! U komt zes keer in onze praktijk: per afspraak wordt één van de onderstaande stappen uitgevoerd. In sommige gevallen is het mogelijk één extra lange afspraak te plannen voor de eerste drie stappen.

Implantaten
Door het slinken van het kaakbot kan een prothese los gaan zitten; het heeft niet meer voldoende houvast op de kaak. Een loszittende prothese is hinderlijk met eten en spreken en de drager kan er erg onzeker van worden.
Sinds enige tijd is het mogelijk om op relatief eenvoudige wijze implantaten in de kaak aan te brengen, waarop het gebit simpelweg wordt vastgeklikt.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Roebroek-Tandprothetische-Praktijk-M-A-H/1598969163691565

Categorieën: Prosthodontist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van 's-Gravenhage Zuid-Holland

Is Roebroek Tandprothetische Praktijk M A H in De Genestetlaan 247, 's-Gravenhage Zuid-Holland 2522 LJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in 's-Gravenhage Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenhage Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenhage Zuid-Holland, 2522 LJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826955]