KEI training

Door: Rond Je Stem  02-11-2011
Trefwoorden: Korte Intensieve Effectieve Training Kei-training

Een speciaal voor bedrijven, instellingen en bestuurders ontwikkelde training die zich toespitst op en beweegt tussen: enerzijds de persoonlijke communicatie, interactie en presentatie en anderzijds de positie binnen management, HR, loopbaanbegeleiding en professionele specialisatie.
O.a. voor: Bestuurders, Politici, Managers, Trainers, Coaches, Technici, Wetenschappers en Professionals met een spreekberoep.
Steekwoorden: Stemtraining, Spraaktraining en Presentatietraining en communicatietraining, trajecttraining, stemcoaching, stemcoach, oorspronkelijk of authentiek stemgeluid, stemexpressie, professionele expressie, professionele presentatie, professionele ontwikkeling.

Trefwoorden: Korte Intensieve Effectieve Training Kei-training

Andere producten en diensten van Rond Je Stem

Cursus Stemtrainer van Rond Je Stem thumbnail
01-02-2012

Cursus Stemtrainer

De Cursus Stemtrainer reikt praktische strategieĆ«n en methodieken aan, oefent deze en brengt ze in praktijk, zodat deelnemers zich waar nodig toe kunnen


02-11-2011

Stem en Spraak in Training

Professionele ondersteuning voor uw opleiding, instituut, leergang, opleiding, training of cursus  op het gebied van stem, spraak en taal. Specifiek, doelgericht en effectief.


02-11-2011

Persoonlijke Stemtraining

1 of meer Individuele sessies om specifieke thema's uit te werken en toe te passen in de praktijk van professionele sprekers en professionals die spreken.


02-11-2011

Stem APK

Individuele sessie waarmee u zich een beeld vormt over van de toestand, het karakter en de mogelijkheden van uw stem