Stem APK

Door: Rond Je Stem  02-11-2011
Trefwoorden: Stem - Apk

Individuele sessie waarmee u zich een beeld vormt over van de toestand, de mogelijkheden en het karakter van uw stem - inclusief klinkend advies.
O.a. voor: Managers, Docenten, Trainers, Coaches, (Beroeps)sprekers
Steekwoorden: Stem, stemproblemen, stemmogelijkheden, stemscreening, stemadvies, stem, spraak en presentatie, stemexpressie, persoonlijke expressie, persoonlijke presentatie, persoonlijke ontwikkeling

Trefwoorden: Stem - Apk

Andere producten en diensten van Rond Je Stem

Cursus Stemtrainer van Rond Je Stem thumbnail
01-02-2012

Cursus Stemtrainer

De Cursus Stemtrainer reikt praktische strategieĆ«n en methodieken aan, oefent deze en brengt ze in praktijk, zodat deelnemers zich waar nodig toe kunnen


02-11-2011

Stem en Spraak in Training

Professionele ondersteuning voor uw opleiding, instituut, leergang, opleiding, training of cursus  op het gebied van stem, spraak en taal. Specifiek, doelgericht en effectief.


02-11-2011

KEI training

Een speciaal voor bedrijven, instellingen en bestuurders ontwikkelde training die zich toespitst op en beweegt tussen: enerzijds de persoonlijke communicatie, anderzijds de professionele presentatie.


02-11-2011

Persoonlijke Stemtraining

1 of meer Individuele sessies om specifieke thema's uit te werken en toe te passen in de praktijk van professionele sprekers en professionals die spreken.