tweede aflevering symposium Schetsend Denken

Door: Rrood  24-12-2006
Trefwoorden: Theater, Filosofie, Symposium

RrOOD nodigt u uit voor de tweede - zelfstandige - aflevering van het Symposium Schetsend Denken op 24 januari 2007. In een filosofisch spektakel met muziek en theater, wordt het publiek deelgenoot gemaakt van een boeiende gebeurtenis.
Wij vermoeden in wetenschap en filosofie, muziek en theater, poëzie en literatuur, de weg naar creatief en inspirerend leiderschap. We verwijzen naar de creatieve bron vanwaaruit het leven, uw werk en uw leiderschap beleefd kan worden.
We doorvorsen gedachten door hen wakker te schudden; we verwijzen naar het geweld dat opgesloten ligt in gedachten die onbewegelijk zijn geworden. We tonen u wat dit doet met het eigen denken en met dat van anderen. En schetsen een nieuwe mogelijkheid.
U wordt geprikkeld door musici die tot denken zetten. U luistert naar woorden die de logica passeren. U kijkt naar beelden die doorgaans naar het rijk van de vrije tijd worden verwezen. U luistert naar filosofen, ontdekt in hen de kunstenaar en wordt door hen geïnspireerd.
Het symposium zal gedurende haar afleveringen telkens gericht zijn op de vragen:“Hoe bereikt ons de verwondering?” en “Hoe raken wij in staat onze eigen legende te leven?”.
Wetenschap schaart zich naast de kunst, filosofie naast uw gedachten die worden aangesproken wanneer we op zoek gaan naar de bron van de waan die u zegt dat de route naar een utopie niet moet worden ingeslagen.
Wanneer u zich wilt inschrijven voor de komende aflevering op woensdag 24 januari 2007 in Theater ’t Zonnehuis, Zonneplein 30, 1033 EK Amsterdam-Noord, dan kan dat via [email protected], kosten
€ 175,-- excl. BTW. Na uw aanmelding ontvangt u digitaal uw bevestiging, factuur, consumptiebon en routebeschrijving.

Trefwoorden: Charismatisch Leiderschap, Filosofie, Symposium, Theater,

Contact Rrood

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share