Candlelight rondvaarten vanuit Haagse centrum

Candlelight rondvaarten vanuit Haagse centrum van Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft

Door: Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft  27-07-2011
Trefwoorden: Dagje Uit, High Tea, Boot huren

 Salonboot Den Haag organiseert traditiegetrouw in de maanden augustus en september 2011 sfeervolle candlelight-rondvaarten. De rondvaarten vinden plaats op de overdekte en verwarmde antieke Salonboot uit 1925. De rondvaarten starten vanaf de Uilebomen in het Haagse centrum.

Ervaar de betovering van een rondvaart op de antieke Salonboot tijdens invallende duisternis en geniet van de duizenden lichtjes van Den Haag. Salonboot Den Haag organiseert speciale avondrondvaarten in augustus en september 2011 op de antieke Salonboot.

De antieke Salonboot vaart vanuit het centrum van Den Haag (Uilebomen) via het Zieken en het Rijswijkseplein in de richting van het oude havenkantoor aan de Goudriaankade. Via Drievliet wordt er verder gevaren langs enkele mooi verlichte landhuizen aan de Vliet rondom Voorburg, waaronder het voormalig buitenhuis van Constantijn Huygens. Onder het genot van een goed glas wijn vaart de Salonboot bij duisternis Den Haag weer binnen.

Tijdens de rondvaart vertelt de schipper of gastheer/-vrouw korte verhalen over de bezienswaardigheden langs de route. Bij de rondvaart zijn een glas port en een glas wijn inbegrepen. De rondvaarten vinden plaats om 21.00 uur en de kosten bedragen 19,95 euro per persoon.

In verband met beperkt aantal plaatsen wordt vooraf reserveren aanbevolen. Kaarten voor deze rondvaarten zijn te reserveren via de website van Salonboot Den Haag (www.salonbootdenhaag.nl) of telefonisch via 070-211 6105.

Trefwoorden: Boot huren, Dagje Uit, High Tea, Ooievaar, Rondvaart, Salonboot

Contact Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Ander nieuws en updates van Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft

03-11-2011

Sfeervolle Winterse Rondvaarten Den Haag

Tijdens de winterperiode organiseert Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft traditiegetrouw diverse winterse rondvaarten en arrangementen.