Sfeervolle Winterse Rondvaarten Den Haag

Door: Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft  03-11-2011
Trefwoorden: Dagje Uit, Boot huren, Rondvaart

 Tijdens de winterperiode organiseert Salonboot Den Haag & Delft traditiegetrouw diverse winterse rondvaarten en arrangementen. Zo is het mogelijk aan boord aan boord van de overdekte en verwarmde salonboot te genieten van een Varende Winter High Tea of Lichtjesavond in Delft per schip vanuit Den Haag te bezoeken. Nieuw dit jaar is het arrangement Kerst op Hofwijck: rondvaart en bezoek aan de 17-de eeuwse buitenplaats van Constantijn Huygens in Voorburg.

Rederij Salonboot Den Haag & Delft organiseert sinds 2008 rondvaarten op een antieke Salonboot uit 1925. De overdekte en verwarmde salonboot "De Orient" is opgenomen als Varend Monument in het Nationaal Register Varende Monumenten en was hiermee de eerste rondvaartboot in Den Haag met de officiële status Varende Monument. Het schip heeft haar authentieke staat behouden met bijzondere details, zoals art-deco lampen en tramramen. Tijdens de wintermaanden is het schip sfeervol verlicht.

Varende Winter High Tea Den Haag
Heerlijk ontspannen en genieten van een High Tea tijdens een rondvaart in sfeervolle winterse entourage. Op diverse zaterdagen in december 2011 organiseert Salonboot Den Haag & Delft afvaarten met aan boord een Winter High Tea. De uitgebreide High Tea bestaat uit gluhwein, warme chocolademelk, diverse soorten thee, een assortie van muffins, brownies scones met jam, mini zoete taartjes, sandwiches met gerookte zalm. De rondvaart met High Tea-arrangement vanaf het centrum van Den Haag vaart een route in de richting van de oude landhuizen aan de Vliet, waaronder de voormalig buitenplaats van Constantijn Huygens.

Arrangement Lichtjesavond Delft 2011
Salonboot Den Haag & Delft vaart op dinsdag 13 december 2011 speciaal uit vanuit Den Haag naar Lichtjesavond in Delft: een feest in de historische binnenstad van Delft. Na een vaartocht van ongeveer een uur, met aan boord warme erwtensoep, komt men aan in het centrum van Delft, waarna op eigen gelegenheid de binnenstad bezocht kan worden. In Delft is er van alles te beleven: kerstmuziek, prachtig verlichte kerken, mooie etalages en sfeervolle kerstverlichting. Op de Markt gaan om 19.00 uur de honderden lichtjes in de 18 meter hoge kerstboom aan. Rond 21.00 uur vaart de Salonboot weer terug naar Den Haag, waarbij de gasten aan boord worden getrakteerd op warme gluhwein of chocolademelk.

Arrangement Kerst op Hofwijck Voorburg
Rondvaart Salonboot Den Haag & Delft en het Huygensmuseum Hofwijck organiseren een bijzonder Kerstarrangement op 17 december 2011. Tijdens een rondvaart op de antieke Salonboot kan men onder het genot van warme gluhwein en erwtensoep genieten van de duizenden lichtjes rondom het water. Na de rondvaart worden de gasten opgewacht door een gids en rondgeleid door de buitenplaats Hofwijck. Op Hofwijck is de tentoonstelling Kerst op Hofwijck te bezichtigen en Hofwijck is voor de gelegenheid in kerstsfeer gehuld met bijzondere kerstversieringen uit de afgelopen eeuwen.

Plaatsen voor de diverse rondvaarten en arrangement kunnen vooraf telefonisch of via de internetsite van Salonboot Den Haag & Delft worden gereserveerd.

Meer informatie en mogelijkheid tot reservering via website

Trefwoorden: Boot huren, Dagje Uit, Rondvaart, Salonboot

Contact Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Ander nieuws en updates van Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft

Candlelight rondvaarten vanuit Haagse centrum van Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft thumbnail
27-07-2011

Candlelight rondvaarten vanuit Haagse centrum

  Salonboot Den Haag organiseert traditiegetrouw in de maanden augustus en september 2011 sfeervolle candlelight-rondvaarten.