Nederlandse Americana band biedt muziek GRATIS aan

Nederlandse Americana band biedt muziek GRATIS aan van Sickboys And Lowmen

Door: Sickboys And Lowmen  23-07-2008
Trefwoorden: Rock, Blues, Pop

Gratis je muziek aanbieden, dat is wat Sickboys and Lowmen doet. Waarom? Genereren van naamsbekendheid en potentiële fans bereiken. Dat is vrij uniek voor een relatief onbekende band, omdat 'the main goal' niet is om veel geld te verdienen met het maken van muziek, maar draagvlak creeëren. "Zo veel mogelijk mensen laten genieten van onze muziek", aldus Sickboys. Deze professionele aanpak kenmerkt Sickboys and Lowmen.

Voor de liefhebber zijn er altijd albums te koop en een aantal zelfs hele speciale. Zo is er van het tweede studioalbum 'White Buffalo' een 'special edition' gemaakt; een beperkte oplage, gemaakt van fluweelkarton. "Presentatie is zeer belangrijk. Mensen krijgen iets speciaals in hun handen en dat geeft een toegevoegde waarde aan de muziek", aldus de toetsenist.
Alles is in de stijl van het tweede album gemaakt, niet alleen de website en community sites zoals MySpace en Hyves zijn in White Buffalo-stijl, zelfs de visitekaartjes zijn gemaakt van hetzelfde fluweelkarton als het album.

De muziek kenmerkt zich door hun makkelijk luisterbare composities en onderscheidt zich door stijlen als Americana, Indie, Blues en Country. Nieuwkomers als Amy MacDonald bewijzen dat er wel degelijk draagvlak is voor deze muziekstijlen.

Beide albums 'Like Pow' en 'White Buffalo' zijn gratis te downloaden onder de kop 'downloads' op sickboys.nl en te koop via merchandise@sickboys.nl.

Voor boekingen en vrijblijvende informatie mailt u naar: bookings@sickboys.nl.
Sickboys and Lowmen garandeert u veel luisterplezier!

Trefwoorden: Altcountry, Alternative, Americana, Blues, Indie, Pop, Rock, Rockabilly,