Nieuwe Huisstijl

Nieuwe Huisstijl van Simone Branson . Web & Graphic Designer

Door: Simone Branson . Web & Graphic Designer  07-04-2011
Trefwoorden: Design, Huisstijl, Webdesign

1 April 2011 - Grafisch ontwerper Simone Branson heeft de nieuwe huisstijl voor Koetsenruijter Conflictmanagement & Bemiddeling ontworpen.

Met het nieuwe logo en de daarbij horende huisstijl, wil het KCB zijn activiteiten duidelijker herkenbaar en nog makkelijker toegankelijk maken.

Minder procedures en meer tevredenheid van zowel burger als ambtenaar. Dat is waar KCB voor staat. Met toonaangevende expertise en aanstekelijk enthousiasme op het gebied van relatie en communicatie tussen overheid en burger, maakt KCB uw ambtenaren sterker in communicatie, samenwerking en conflicthantering.

KCB brengt beweging in het denken en doen van ambtenaren door middel van workshops, training, coaching en advies op maat. De focus ligt op het contact tussen overheid en burger. Maar ook intern ondersteunen wij het leggen en onderhouden van sterke verbindingen.


Met persoonlijke aandacht, praktijkgericht en ervarend leren sluit KCB naadloos aan op de leer- en ontwikkelwensen van de ambtenaar en de organisatie. KCB werkt voor en samen met meer dan 50 bestuursorganen.


Versterken, verbinden en veranderen. Het begint nu.Trefwoorden: Design, Grafisch Ontwerper, Grafische Sector, Huisstijl, Webdesign

Contact Simone Branson . Web & Graphic Designer

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share