Mastermate VBT groep versterkt zijn positie met overname Brugman in Nieuwegein

Door: Smith Communicatie  07-11-2008
Trefwoorden: Bouw, Overname, Mastermate

Mastermate zeer content met nieuwe vestiging

Den Haag, 7 november 2008

Mastermate, in de regio Randstad-Zuid, is per 1 november uitgebreid met een 13de vestiging. Afgelopen juni werd al familiebedrijf Keijzer in Vlaardingen toegevoegd aan de groep en vanaf begin november komt hier familiebedrijf Brugman in Nieuwegein bij. Met de laatste vestiging versterkt Mastermate haar positie in de Utrechtse regio. Mastermate is een samenwerkingsverband van zeven zelfstandige regionale technische groothandels voor de bouw. Mastermate bestaat dit jaar 10 jaar en heeft in totaal 26 vestigingen in Nederland. Voor meer informatie zie <http://www.mastermate.nl> www.mastermate.nl


Overname familiebedrijf Brugman
Per 1 november is familiebedrijf Brugman overgenomen door Mastermate VBT groep. Met deze dertiende vestiging versterkt Mastermate haar positie in de regio Randstad-Zuid en Midden-Nederland. "Wij zijn zeer verheugd met deze samenwerking" aldus Wim Voskamp, directeur Mastermate VBT Groep. "Deze vestiging heeft een uitstekende reputatie in de Utrechtse regio. Samen met onze vestiging in Utrecht-Overvecht zjin we sterk in de regio vertegenwoordigd. De huidige eigenaar van familiebedrijf Brugman gaat voortvarend in ons bedrijf verder, om de kwaliteit te blijven garanderen".
Mastermate is dit jaar tevens genomineerd voor de OndernememersPrijs Haaglanden. Op 11 november wordt op de finale avond bekend gemaakt wie van de vier genomineerden deze prestigieuze prijs heeft gewonnen.


Over Mastermate
Mastermate is een samenwerkingsverband van zelfstandige regionale technische groothandels voor de bouw. In de 26 vestigingen wordt een compleet assortiment aangeboden met o.a. persoonlijke beschermingsmiddelen, machines en gereedschappen. Daarnaast levert Mastermate ook moderne technische toepassingen als elektronische toegangs- en vluchtwegcontrolesystemen en mechanische hang- en sluitwerksystemen. In Delfgauw en Apeldoorn zijn Building Control Experience Centers ingericht, innovatieve ruimtes die een uitgekiende selectie elektro-mechanische hoogstandjes omvat. Mastermate viert dit jaar haar 10-jarig bestaan. De Mastermate formule werd destijds opgericht om landelijke de bouw optimaal te kunnen bedienen.
Mastermate is inmiddels uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht voor bouwend Nederland. Zie voor meer informatie: <http://www.mastermate.nl> www.mastermate.nl

Trefwoorden: Bouw, Mastermate, Overname,

Contact Smith Communicatie

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share