DM-DOE-DAGEN VAN TPG POST VOORTAAN IN SAMENWERKING MET MKB CURSUS & TRAINING

Door: Tpg Post  27-04-2006
Trefwoorden: Mkb, Cursus, Directmail

MKB Cursus & Training (MKB C&T), dé partner van MKB Nederland voor bedrijfsopleidingen, biedt voortaan de DM-Doe-Dagen van TPG Post ook aan in zijn cursusaanbod voor MKB-ondernemers en -medewerkers. TPG Post is verheugd over de samenwerking met MKB C&T, omdat beide partijen het midden- en kleinbedrijf op praktijkgerichte wijze ondersteunen.

De DM-Doe-Dag van TPG Post biedt de ondernemer een dag waarin hij/zij onder begeleiding van onder andere professionele tekstschrijvers en ontwerpers een eigen op maat gemaakte brief- of kaartmailing leert maken. De kracht van de DM-Doe-Dag is advies op maat en direct toepasbaar resultaat.

Informatie over de DM-Doe-Dagen is te vinden op www.mkbct.nl en op de site van TPG Post: http://www.tpgpost.nl/business/actueel/dmdoedag.


Wat levert een DM-Doe-Dag de MKB-ondernemer op?

In één dag tijd wordt een daadwerkelijk op maat gemaakte mailing ontworpen voor en door de MKB-er. Aan het einde van de dag gaat deze met een bestand dat drukgereed is naar huis. De deelnemer krijgt tijdens deze dag:
- een workshop met veel informatie, praktijkvoorbeelden, ideeën en tips om direct toe te passen
- persoonlijke begeleiding door professionele tekstschrijvers en ontwerpers
- advies over doelgroepen, adressen en printen
- naslagwerk met tips en trucs
- cd-rom met de gemaakte mailing
- vooraf telefonische begeleiding voor een optimale voorbereiding voor de dag


MKB Cursus & Training
MKB Cursus & Training is een zelfstandig en onafhankelijk opleidings- en trainingsbureau voor mensen en organisaties in het midden- en kleinbedrijf. Op tientallen plaatsen verspreid over heel Nederland worden cursussen, trainingen en workshops georganiseerd in de vorm van open inschrijving. Ook voert MKB Cursus & Training incompany trainingen uit voor mensen van één organisatie en projecten in samenwerking met brancheorganisaties, ondernemersverenigingen, Kamers van Koophandel, banken en andere organisaties. MKB Cursus & Training is CEDEO erkend en dé partner van MKB-Nederland voor bedrijfsopleidingen.


DM-Doe-Dagen van TPG Post
Direct Mail is al jarenlang een belangrijk communicatiemedium naast advertenties, radio, tv en internet. De totale bruto mediabestedingen in 2005 van radio, televisie, print, buitenreclame, internet, direct mail en teletekst komen uit op ruim € 6,3 miljard, aldus het Jaarboek Bruto Mediabestedingen van Nielsen Media Research. Direct mail is na televisie het grootste mediumtype met een aandeel van 12%.

Direct Mail is bij uitstek geschikt om (potentiële) doelgroepen effectief en efficiënt te bereiken. De DM-Doe-Dag, waarin klanten in één dag onder begeleiding van professionals hun eigen mailing (leren) maken, biedt de ondernemer volop mogelijkheden om hem te ondersteunen bij het vergroten van het rendement van zijn communicatie en het vinden en van nieuwe klanten.

TPG Post en DM
Naast de DM-Doe-Dag heeft TPG Post diverse andere diensten voor het maken van een mailing. Een briefmailing maken kan met Print & Post: de klant levert alleen de tekst en adressen aan en TPG Post regelt alle verdere rompslomp. TPG Post voegt alles samen, print, enveloppeert en bezorgt. Een kaartmailing kan snel en eenvoudig met de Zakelijke KaartenService achter de pc gemaakt worden en met de Zakelijke AdressenService kan direct een potentiële doelgroep gevonden worden. Naast deze diensten biedt TPG Post ook tal van inspiratie en handige tips via zijn website www.tpgpost.nl.

TPG Post zoekt vaker de samenwerking met strategische partners, zoals bij de award voor de meest doeltreffende mailingactie van het jaar "De MailTreffer' die samen met bizz georganiseerd wordt. Dit geldt ook voor het Regionale Ondernemers Congres dat TPG Post in samenwerking met Synpact organiseert, waar - in samenwerking met diverse partners - themasessies aangeboden worden over hoe klanten te vinden, te winnen en te behouden.


Trefwoorden: Cursus, Directmail, Mkb

Contact Tpg Post

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share