Chakra Workshop

Door: Triade Travel  09-03-2013
Trefwoorden: Persoonlijke Ontwikkeling, Healing, Spirituele Groei

Intensieve Chakra Cursus van stuit naar kruin 

Wanneer je je bewust gaat bezig houden met de chakra's dan ga je een reis maken door de vele dimensies van je eigen zelf. Kijk op de website wanneer de volgende mogelijkheid er is om een dergelijke reis te maken.

Hoe sta jij in het leven staat en hoe leid je je leven? Het is terug te lezen in de chakra's. Voor wie niet bekend is met de chakra's, dit zijn zijn draaiende cirkels van energie die levensenergie ontvangen, assimileren en drukken uit. De 7 grote chakra's hebben een verbinding met ons bewustzijn en de patronen van de betreffende chakra's hebben een verbinding met ons lichamelijk en geestelijk functioneren. Het mooie van het werken met de chakra's is, is dat je ook in kontakt komt met je verleden, heden en toekomst. 

Het reizen door de chakra's is een heel bijzonder proces, waarbij licht en donker, mannelijk en vrouwelijk, geest en materie. worden verenigd. De regenboog is altijd een teken van hoop geweest, maar staat ook voor de verbinding tussen hemel en aarde. Het is de schakel tussen ons aardse leven en het godenrijk.

Wanneer we van de stuit naar de kruin gaan werken, zul je merken dat je steeds minder begrensd bent. De chakra's worden niet voor niets van oudsher als een pad naar bevrijding beschouwd.

Trefwoorden: Chakra’s, Healing, Healingen, Mediteren, Persoonlijke Ontwikkeling, Spirituele Groei

Andere producten en diensten van Triade Travel

09-03-2013

Helende Chakra Reis

8 daagse helende chakra reis te Egypte


09-03-2013

Tarot Curussen en Tarot Consulten

Tarot cursus en tarot consult


09-03-2013

Training Helder Waarnemen

Training Intuïtieve ontwikkeling / Helder Waarnemen


02-06-2011

Wellness Reis

Kleine groepen , bezoek aan onbekende prachtige plekken. Over het algemeen rustig genieten van de bronnen en baden. Meer tot jezelf komen.


02-06-2011

Vakantie Egypte, Engeland & Schotland

  Triade Travel   biedt   begeleiding voor het ontwikkelen van je  talenten, gaven,   intuïtieve of paranormale vermogens en je Bewust Zijn. Alle   reizen zijn gericht op het zelf ervaren en zelf toepassen van wat je aangereikt krijgt. Er worden plaatsen bezocht die minder bekend zijn waardoor het rustig(er) is en er wordt vooral de tijd genomen! om de oude plekken te bezoeken. Er kan gewerkt worden met Astrologie & Tarotkaarten en er is rui